USD 34,06
EUR 38,07
ALTIN 2.834,58
BIST100 9.976
“Hendek’te zafer Cumhur İttifakı’nın olacak” - Sayfa 5

AK Parti Hendek İlçe Başkanlığı ziyareti sonrası, Cumhur İttifakı ortağı MHP Hendek İlçe Teşkilatı’nı ziyaret eden Alemdar, İlçe Başkanı Burhan Namlı ve yönetimi tarafından karşılandı. Programda birlik ve beraberlik vurgusu yapan Başkan Adayı Alemdar, “Cumhur İttifakı’mız Hendek’te bugüne kadar eşi benzeri zor görülecek bir kardeşliğe imza attı. Rabbim bu birlik ve beraberliğimizi daim kılsın. İnşallah Sakarya’nın tüm ilçelerinde olduğu gibi Hendek’te de Cumhur İttifakı olarak zafere ulaşacağız” diye konuştu.

“Hendek’te zafer Cumhur İttifakı’nın olacak” - Sayfa 6

Hendek’te ziyaretlerine devam eden Başkan Adayı Yusuf Alemdar, Hendek Belediyesi’ne misafir oldu. Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu tarafından karşılanan Alemdar, misafirperverlikten ötürü teşekkür ederek, “Seçim çalışmalarımıza bugün Hendek’te başladık. İki teşkilatımızda da muhteşem bir enerji gördüm. İnşallah 31 Mart’ta en yüksek oyu Hendek’ten alacağız. Allah kardeşliğimizi ve birliğimizi daim etsin, yolumuzu açık etsin” ifadelerini kullandı.

“Hendek’te zafer Cumhur İttifakı’nın olacak” - Sayfa 7

Ziyarette bir konuşma yapan Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu ise, “Yusuf başkanımızdan ve teşkilatlardan almış olduğum enerjiyle 31 Mart’ta Cumhur İttifakı olarak Hendek ilçemizde zaferimizi ilan edeceğiz” dedi.

“Hendek’te zafer Cumhur İttifakı’nın olacak” - Sayfa 8

Hendek’te ziyaretlerine devam eden Alemdar, Hendek Muhtarlar Derneğini ziyaret etti. Dernek Başkanı Kadir Yağlı ve Hendekli muhtarlarla bir araya gelen Alemdar, muhtarlar ile birlikte hem Hendek’te hem de Sakarya için en hayırlı en güzel hizmetleri hayata geçireceklerini belirtti.