USD 34,23
EUR 37,03
ALTIN 3.012,78
BIST100 8.839

Hendek'te 3 mahalleyi bağlayan hat sil baştan yenileniyor!

Büyükşehir Belediyesi, 16 ilçede yürüttüğü asfalt atağı kapsamında Hendek Yeni Mahalle, Sarıdede ve Kahraman’ı birbirine bağlayan ve merkeze ulaşım için önemli bir güzergâh olan 4 kilometrelik ana hattı sil baştan yenileyerek hizmete açtı. Bölge halkı yolda gerçekleştirilen dönüşümden çok memnun kaldı. Vatandaşlar, “Başkan Alemdar gerekeni yapacağını söylemişti ve yaptı. Çok şükür artık evimize, işimize çok rahat ulaşım sağlıyoruz” ifadelerini kullandı.

20 Ekim 2024 | 15:26
Son Güncelleme:
Hendek'te 3 mahalleyi bağlayan hat sil baştan yenileniyor! - Sayfa 1

Sakarya Büyükşehir Belediyesi şehir genelinde sürdürdüğü asfalt çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

 

Hendek'te 3 mahalleyi bağlayan hat sil baştan yenileniyor! - Sayfa 2

3 cadde ve 9 bin ton asfalt

Çalışmalar çerçevesinde Yol Bakım ve Altyapı Koordinasyon Dairesi Başkanlığı (YOLBAK) ekipleri Hendek Yeni Mahalle, Sarıdede ve Kahraman Mahallelerini birbirine bağlayan Servetiye, Bağdat ve Ekrem Günay Caddesi’nde yenileme çalışmalarını tamamladı.

 

Hendek'te 3 mahalleyi bağlayan hat sil baştan yenileniyor! - Sayfa 3

Tablo gibi işledi

Yaklaşık 4 kilometrelik güzergâhtan oluşan 3 cadde toplamda 9 bin ton sıcak asfalt kullanılarak yepyeni bir yüze kavuştu ve bölge halkının kullanımına sunuldu. Büyükşehir, şehir merkezine ulaşım için de kritik bir güzergâh olan hattı tablo gibi işledi.

 

Hendek'te 3 mahalleyi bağlayan hat sil baştan yenileniyor! - Sayfa 4

“Güzel geri dönüşler alıyoruz”

Yapılan çalışmadan dolayı memnuniyetini ifade eden Sarıdede Mahalle Muhtarı Hakan Akbulut, “Mahallemizin bu çalışmaya gerçekten çok ihtiyacı vardı. Mahalle sakinlerimizden çok güzel geri dönüşler alıyoruz. Mahallem ve kendi adıma Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Yusuf Alemdar’a ve ekip arkadaşlarına çok teşekkür ediyorum” dedi.