USD 34,25
EUR 37,09
ALTIN 3.008,19
BIST100 8.704
Hayatını kaybeden Vural Çelik'in hüzünlü hayat hikayesi yürek burktu! Bu yüzden baba olmak istememiş... - Sayfa 4

'BABAM BİZİ BAŞKA KADIN İÇİN TERK ETTİ'

Vural Çelik, 2013 yılında Ömür Gedik'e verdiği röportajda; özel hayatına dair merak edilenleri anlatmıştı.

Hayatını kaybeden Vural Çelik'in hüzünlü hayat hikayesi yürek burktu! Bu yüzden baba olmak istememiş... - Sayfa 5

11 yaşında babasının 'başka bir kadın için' terk ettiği Vural Çelik'i annesi büyütmüş...

"Ben 11 yaşında, kardeşim 9 yaşındaydı; babam bizi gözleri görmeyen bir kadına bırakıp gitti. Hiç aramadı. Bazen camiada bizim dünyadan insanlar haber olur, babasını görmüyor ve bakmıyor diye. Onlara hayırsız derler ama çoğu hayırsız değil. Baban sen çocukken anneni terk etsin, başka kadınlara gitsin, sonra sen büyü, toplum içinde yer ve unvan kazan, o zaman ortaya çıksın! Her zaman öfkeliyim, 2005'te öldü zaten."

Hayatını kaybeden Vural Çelik'in hüzünlü hayat hikayesi yürek burktu! Bu yüzden baba olmak istememiş... - Sayfa 6

'BABA OLMAKTAN KORKUYORUM'

"Baba olmayı istemekle beraber bundan korkuyorum. Belleğime o kadar işlemiş bir acı ve kader var ki... Yanlış bir seçim yapıp, çocuğumun ayrı anne baba ile büyümesinden korkuyorum"

Hayatını kaybeden Vural Çelik'in hüzünlü hayat hikayesi yürek burktu! Bu yüzden baba olmak istememiş... - Sayfa 7

"Gözleri görmeyen bir kadın büyüttü bizi. O kadın ne başkasıyla evlendi, ne başka erkek girdi hayatına, hayatını bize adadı. Yemedi yedirdi, giymedi giydirdi. Ayakkabısı delik diye içine poşet giydiğini bilirim fabrikaya giderken. Nasıl tapmazsın bu kadına? Gençliğinde, fabrikada çalıştığı dönemde gözleri rahatsızlanmış. Gittiği doktor gözlük vermiş, takmamış. Dayımda da aynı hastalık var; tavuk karası... Dayım gözlüğü iyi kullanarak bertaraf etmiş ama anneminki ilerledi. Şu an sokakta tek başına yürüyemeyecek kadar ileri. Çok uzun yıllar olduğu için o da biz de artık alıştık. Ara ara iyi haberler duyuyoruz, heyecanlanıyoruz ama sonra olmuyor. Kader... "