USD 34,29
EUR 37,20
ALTIN 2.980,23
BIST100 9.048
Harry Potter'ın Yeniden Çekimi Filmlerin En Çok Haksızlığa Uğrayan Karakterlerinden Birini Düzeltebilir - Sayfa 35

Onunla ilgili tüm bu küçük şeyler dizinin sonuna doğru bütün bir karakter yaratmak için bir araya geliyor. Hortkuluk avı sırasında Hermione'nin Harry'nin yanında nasıl kaldığını anlamak için onun kendini nasıl umutsuz bir davaya adadığını incelemek yeterli olacaktır. Onu “akıllı arkadaş ”tan daha fazlası yapan kötü kararlara eğilimli olduğunu görebilirler.

Harry Potter'ın Yeniden Çekimi Filmlerin En Çok Haksızlığa Uğrayan Karakterlerinden Birini Düzeltebilir - Sayfa 36

Her genç yetişkin gibi Hermione'nin de onu harika yapan yönleri var, ama aynı zamanda kişilik kusurlarını ortaya koyarak ne kadar insan olduğunu da gözler önüne seriyor. Dizi tüm bunları keşfedebilir ve eğer bu sadece Hermione'nin yan olay örgüsünün daha küçük parçalarının eklenmesi ise, o zaman etkileşimde bulunduğu diğer tüm karakterlerin nasıl daha ete kemiğe bürünebileceğini düşünün.

Harry Potter'ın Yeniden Çekimi Filmlerin En Çok Haksızlığa Uğrayan Karakterlerinden Birini Düzeltebilir - Sayfa 37

Hermione hayranları Rita Skeeter'ı aralarındaki rekabette daha ayrıntılı olarak görebilir, Hogwarts'ın Ev-Cinlerini daha iyi inceleyebilir ve hatta Harry ve Ron'la olan dinamiklerinin daha kişisel yönlerini detaylandırabilir. Yine de, Hermione'nin dizide hayranların aşık olabileceği çok daha zengin bir karakter haline gelmesinin pek çok yolu var.