USD 33,96
EUR 37,64
ALTIN 2.802,56
BIST100 9.521

Hamza Hamzaoğlu’ndan Galatasaray ve Fenerbahçe Açıklamaları: "Hazırım"

Eski Galatasaray teknik direktörü Hamza Hamzaoğlu, Galatasaray’ın mevcut durumu ve Fenerbahçe hakkında önemli açıklamalarda bulundu. Muslera’nın hataları, Barış Alper ve Kerem Aktürkoğlu’nun transferi gibi konulara değinen Hamzaoğlu, Galatasaray’a yeniden dönmeye hazır olduğunu belirtti. Fenerbahçe’den teklif gelmesi halinde de profesyonelliğin gereği olarak görev alabileceğini ifade etti.

Hamza Hamzaoğlu’ndan Galatasaray ve Fenerbahçe Açıklamaları:
24 Ağustos 2024 | 20:56
Son Güncelleme:

Fernando Muslera’nın hatalı gollerine değinen Hamzaoğlu, "Muslera’nın her sezon başında bu tarz hataları olabiliyor. Ancak form tuttuğunda gol yemeyen bir kaleci" ifadelerini kullandı.

Barış Alper ve Kerem Aktürkoğlu Transferi Hakkında Yorum

Hamzaoğlu, "Barış Alper ve Kerem Aktürkoğlu gitmeli mi?" sorusuna, "Eğer makul bir teklif geliyorsa oyuncuların gitmesi gerektiğini düşünüyorum. Zaten kulübün amacı, oyuncuları yetiştirip uygun fiyatlarla satmak" şeklinde yanıt verdi.

Galatasaray’daki Dengesizliklere Dair Değerlendirme

Kendi döneminden örnekler veren Hamzaoğlu, "Sabri Sarıoğlu 600 bin dolar alıyordu, diğer Türk oyuncular 1 milyon Euro'nun üzerinde maaş alıyordu. Dursun Özbek’in kardeşi Mehmet Özbek ile birlikte Sabri’nin maaşını 1 milyon Euro seviyesine çektik" dedi. Bugünkü kadroda benzer dengesizliklerin olup olmadığı konusunda ise mevcut yönetim ve teknik kadronun karar vermesi gerektiğini söyledi.

Galatasaray’a Yeniden Döner Mi?

Hamzaoğlu, Galatasaray’ı tekrar çalıştırmak isteyip istemediği sorusuna, "Böyle bir görev yine gelirse her zaman hazırım" cevabını verdi.

Fenerbahçe’den Teklif Gelirse Ne Olur?

Fenerbahçe’ye dair soruları da yanıtlayan Hamzaoğlu, "Galatasaray Kongre Üyesiyim ve Galatasaraylıyım, ancak profesyonellik farklı bir konu. Eskiden Fenerbahçe’den teklif gelirse gitmem diye düşünürdüm. Ama bugün her teknik direktörün her kulüpte çalışabilmesi lazım. Eğer Fenerbahçe’ye ihtiyaç duyulursa giderim" açıklamasında bulundu.