USD 34,27
EUR 37,50
ALTIN 2.928,22
BIST100 8.876
Günlük burç takip edenlerin dikkatine! 9 Eylül Burç Yorumları - Sayfa 7

 Terazi Burcu 
Bugün yeteneklerinizi ortaya çıkarabileceğiniz işlere yönelebilirsiniz. İş hayatınızda yeni başladığınız işler için harcama yapabilirsiniz. Maddi kaynaklarınızda yenilenme ihtiyacı içinde olabilirsiniz. Ticari oluşumlarınız için yeni kararlar alabilirsiniz. Gelecek yönünde yeni fikirler geliştirebileceğiniz zamanlar içindesiniz.

Günlük burç takip edenlerin dikkatine! 9 Eylül Burç Yorumları - Sayfa 8

Akrep Burcu 
Bugün kişisel olarak ihtiyacınız olan işlere yönelmek isteyebilirsiniz. Yeni oluşumlar içinde olacağınız bu zamanlarda beklentileriniz artabilir. Hassas olduğunuz konularda yeni fikirler geliştirebilirsiniz. İlişkilerinizdeki iletişim önem kazanabilir. Ticari konularda ve sözleşmelerde dikkatli olmanız gereken bir gündesiniz.

Günlük burç takip edenlerin dikkatine! 9 Eylül Burç Yorumları - Sayfa 9

Yay Burcu 
Bugün ön göremediğiniz konularda dikkatli olmanızda fayda var. Birlikte çalıştığınız kişilere karşı temkinli davranmalısınız. Teknik konularda tekrarlayan sorunlar yaşayabilirsiniz. İletişim kurduğunuz kişilerin dikkatini çekebilirsiniz. Yaptığınız işleri gözden geçirmeden teslim etmeyin.

Günlük burç takip edenlerin dikkatine! 9 Eylül Burç Yorumları - Sayfa 10

 Oğlak Burcu
Bugün geleceğinizle ilgili yeni planlamalar içinde olabilirsiniz. Beklentide olduğunuz konularda yeni kararlar alabilirsiniz. Gün içinde etrafınızdaki insanlardan etkilenebilirsiniz. Eğitimle ilgili konularda netleşmek isteyebilirsiniz. Arkadaşlarınızla programlar yapmak sizi keyiflendirebilir.