USD 34,11
EUR 38,10
ALTIN 2.858,63
BIST100 9.963
Günlük burç takip edenlerin dikkatine! 6 Eylül Burç Yorumları - Sayfa 8

 Akrep Burcu 
Bugün sizi zorlayan olaylarla karşı karşıya kalabilirsiniz. Yeni başladığınız konularda sorumluluklarınız artabilir. İlerleme kaydetmek için çaba gösterebilirsiniz. Gün içinde kadınlardan alacağınız destekler var. Yön vermek istediğiniz konular için uygun bir gündesiniz.

Günlük burç takip edenlerin dikkatine! 6 Eylül Burç Yorumları - Sayfa 9

 Yay Burcu

Gelecek beklentilerinizle ilgili yeni başlangıçlar yapabilirsiniz. Sosyal çevrenizdeki olaylarla ilgilenebilirsiniz. İş hayatınızda ilerleyebilmek için daha fazla sorumluluk alabilirsiniz. Bu yoğun çalışmanın sonunda kazanç elde edebilirsiniz. Kendiniz için harcamalar yapabilirsiniz.

Günlük burç takip edenlerin dikkatine! 6 Eylül Burç Yorumları - Sayfa 10

Oğlak Burcu 
Bugün kendinize yeni hedefler koyabilirsiniz. İş hayatınızdaki sorumluluklarınız için çaba göstereceğiniz bir gündesiniz. Üstlerinizden destek almak sizi rahatlatabilir. Aldığınız sorumlulukların üstesinden gelebileceksiniz. İşlerinize yön kazandırabilirsiniz.

Günlük burç takip edenlerin dikkatine! 6 Eylül Burç Yorumları - Sayfa 11

Kova Burcu 
Bugün farklı konulara zaman ayırmak isteyebilirsiniz. Sizin için yeni olan şeyler öğrenebilirsiniz. İşlerinize hız kazandırmak için fırsatlar yakalayabilirsiniz. İlişkiler ön planda olabilir. Çaba gösterdiğiniz işlerden gelecek faydalar olabilir.