USD 34,08
EUR 38,03
ALTIN 2.836,73
BIST100 9.976
Günlük burç takip edenlerin dikkatine! 5 Eylül Burç Yorumları - Sayfa 6

Başak Burcu 

Bugün yeni başladığınız işlerinizde çaba göstermeniz gerekebilir. Harcamalarla ilgili konulara kısıtlama getirmek isteyebilirsiniz. Parasal konularda kısmetleriniz olabilir ama sınırlandırıldığınızı da hissedebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konuları yönetmek için mücadele edebilirsiniz. İşlerinizdeki aksilikler keyfinizi kaçırabilir.

Günlük burç takip edenlerin dikkatine! 5 Eylül Burç Yorumları - Sayfa 7

 Terazi Burcu

Bugün hassas olduğunuz konular sizi yorabilir. Sosyal konularla ilgilenmek arkadaşlarınızla zaman geçirmek size iyi gelebilir. Yeni başlangıçlar için kendinizi hazır hissedebilirsiniz. Beden sağlığınıza dikkat etmelisiniz. Yabancılarla ilgili konularda zorlanabilirsiniz.

Günlük burç takip edenlerin dikkatine! 5 Eylül Burç Yorumları - Sayfa 8

 Akrep Burcu 

Bugün sorumlu olduğunuz konularda beklemeler olabilir. Rutin işlerinizi tamamlamanız daha iyi olabilir. Bazı olayları kabullenmek durumunda kalabilirsiniz. Yeni sorumluluklar almak için uygun bir gün olmayabilir. Sabırlı davranmanızda fayda var.

Günlük burç takip edenlerin dikkatine! 5 Eylül Burç Yorumları - Sayfa 9

Yay Burcu 
Bugün geleceğinizle ilgili planları gerçekleştirmek için istek duyabilirsiniz. Bazı yönlerden de kısıtlama içinde olabilirsiniz. Arkadaşlarınızla programlar yapabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda mücadele etmeniz gerekebilir. Alacağınız yardımlarla sorumluluklarınızın üstesinden geleceksiniz.