USD 34,24
EUR 37,47
ALTIN 2.894,82
BIST100 8.964
Günlük burç takip edenlerin dikkatine! 3 Ekim Burç Yorumları - Sayfa 2

Boğa Burcu
Bugün çalışma hayatınızda yoğun bir gündeminiz olabilir. Üstlerinizle daha fazla zaman geçireceğiniz görüşmeler içinde olabilirsiniz. Çalışma arkadaşlarınızla ilgili koşullar sizi de etkileyebilir. Gün içinde sizi yukarıya taşıyacak sorumluluklar alabilirsiniz. Maddi konularda destek alabilirsiniz.

Günlük burç takip edenlerin dikkatine! 3 Ekim Burç Yorumları - Sayfa 3

İkizler Burcu
Bugün işlerinizde zorlandığınız durumlar oluşabilir. Hobilerinizle ilgilenmek size iyi gelebilir. Gereksiz harcamalardan kaçınmalısınız. Çocuklarınızla ilgili konularda daha sabırlı davranmanız gereken bir gündesiniz. İlişkilerinizde gelişmeler yaşanabilir.

Günlük burç takip edenlerin dikkatine! 3 Ekim Burç Yorumları - Sayfa 4

Yengeç Burcu
Bugün ailenizdeki yaşlı kişilerden yardım alabilirsiniz. Ev hayatınızdaki konular önem kazanabilir. Değişim içinde olacağınız koşullar oluşabilir. Emlak konularında otorite olan kişilerden destek alabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda beklemeler meydana gelebilir.

Günlük burç takip edenlerin dikkatine! 3 Ekim Burç Yorumları - Sayfa 5

Aslan Burcu 
Bugün hareketli bir gündeminiz olabilir. Kendinizi ön plana çıkarmakta zorlanabilirsiniz. Bilemediğiniz durumlardan dolayı değişimler meydana gelebilir. Yakın çevrenizdeki koşullar değişkenlik gösterebilir. Kendinizi doğru ifade etmeniz önem kazanabilir.