USD 34,27
EUR 37,47
ALTIN 2.897,62
BIST100 8.964
Günlük burç takip edenlerin dikkatine! 27 Eylül Burç Yorumları - Sayfa 7

 Terazi Burcu
Gelecek beklentilerinizin üzerinde zaman harcayacağınız bir gündesiniz. Planladığınız işlerinizde bitişler yaşanabilir. Üzerinde çalıştığınız konuları daha iyi hale getirmek isteyebilirsiniz. İş hayatınızda alacağınız desteklerle daha hızlı ilerleyebilirsiniz. Gün içinde duygularınızın sizi yönlendirdiğini düşüneceğiniz zamanlar olabilir.

Günlük burç takip edenlerin dikkatine! 27 Eylül Burç Yorumları - Sayfa 8

Akrep Burcu 
İş hayatınızdaki sorumluluklarınızla ilgili bitişler olabilir. Hedefleriniz için daha hızlı ilerlemek isteyeceğiniz zamanlar var. Gün içinde yaşanan sıkışıklıklar keyfinizi kaçırabilir. Bürokratik engellerle uğraşabilirsiniz. Üstlerinizle ilgili konular gündeminizi etkileyebilir.

Günlük burç takip edenlerin dikkatine! 27 Eylül Burç Yorumları - Sayfa 9

Yay Burcu 
Uluslararası konulardaki girişimlerinizde bitişler olabilir. Yeni ufuklara açılma isteği içinde olabileceğiniz bir gündesiniz. Uğraştığınız işlerde ilerleme kaydedebilirsiniz. Yaratıcılık gerektiren işler ön plana çıkabilir. Arkadaşlarınızla yolculuklar planlayabilirsiniz.

Günlük burç takip edenlerin dikkatine! 27 Eylül Burç Yorumları - Sayfa 10

 Oğlak Burcu
Ortaklı para durumlarında sıkışmalar yaşayabilirsiniz. Finansal konularda yenilenmeye gideceğiniz zamanlar var. Endişe yaratan durumların üzerinde çalışarak daha iyi hale getirmek isteyebilirsiniz. Duygusal yönden bağlayıcı koşullar sizi yorabilir. Çalışma hayatınızdaki sorumluluklarınıza daha fazla ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz.