USD 34,12
EUR 38,17
ALTIN 2.922,21
BIST100 10.030
Günlük burç takip edenlerin dikkatine! 24 Eylül Burç Yorumları - Sayfa 4

Yengeç Burcu 
Bugün ruhsal ve kişisel alanlara odaklanmanızı sağlayacak bazı durumlar oluşabilir. Kendinizi dinleme ve bazı davranışlarınızı yeniden değerlendirme fırsatı yakalayabilirsiniz. Bir süredir size yük olan meseleleri çözebilir, daha yapıcı bir tutum içine girebilirsiniz. Akışa bırakma noktasında kabullenme ve güven temaları öne çıkıyor..

Günlük burç takip edenlerin dikkatine! 24 Eylül Burç Yorumları - Sayfa 5

 Aslan Burcu 
Çevreniz kalabalık, moraliniz ise yüksek olacak. İşten yana kazançlarınız olabilir. Ancak bu duruma güvenip hemen yeni atılımlara girişmeyin. Daha sabırlı ve ölçülü davranmalısınız. Meslek birlikleri veya yardım kuruluşlarıyla ilgili davetlere katılabilirsiniz.

Günlük burç takip edenlerin dikkatine! 24 Eylül Burç Yorumları - Sayfa 6

Başak Burcu 
Gün içinde anneye ve anneliğe dair konular öne çıkabilir. Duygularınız ve mantığınız arasında git gel yaşayabilirsiniz. İşe ve kariyerinize dair bazı gelişmeler olabilir. İkili durumlar arasında kalabilirsiniz. Karar verme sürecini uzatmaya bakın.

Günlük burç takip edenlerin dikkatine! 24 Eylül Burç Yorumları - Sayfa 7

 Terazi Burcu 
Medya, ilişkiler ve anlaşmalarla ilgili hareketli bir gün geçirebilirsiniz. Bu alanlardaki çalışmalarınıza son şeklini vermenizi sağlayacak olumlu enerjiler var. Yurtdışından alacağınız haberler yüzünden kararsızlık ve ikili durumlar oluşabilir. Planlarınıza sadık kalmanız işlerinizi kolaylaştırabilir. Yeni seçeneklerle ilgili aceleci davranmayın.