USD 34,22
EUR 37,87
ALTIN 2.936,57
BIST100 9.351
Günlük burç takip edenlerin dikkatine! 23 Eylül Burç Yorumları - Sayfa 9

Yay Burcu 
Evlilik ve yakın arkadaşlar konularında hareketli bir gün geçirebilirsiniz. İlişkilerinizi güçlendirici enerjiler içindesiniz. Ancak işiniz ve evliliğiniz arasında kalabileceğiniz durumlar oluşabilir. Biriyle ilgilenmeye başlayınca diğerini ihmal etme eğilimindesiniz. Hem eşinizi hem de patronunuzu memnun edecek koşulları sağlamak size düşecek.

Günlük burç takip edenlerin dikkatine! 23 Eylül Burç Yorumları - Sayfa 10

Oğlak Burcu 
Çalışma ve sağlık konularında hareketli bir gün geçirebilirsiniz. İşe dair sorumluluklarınız açısından yoğunluk gözüküyor. Otorite figürleri ve yaşça sizden büyük erkeklerle mücadele etmeniz gereken durumlar oluşabilir. Akılcı davranmanızda fayda var. Sağlığınızla ilgili şikayetleriniz olabilir.

Günlük burç takip edenlerin dikkatine! 23 Eylül Burç Yorumları - Sayfa 11

Kova Burcu
Enerjik ve keyifli bir gününüzdesiniz. Yaratıcılık gerektiren çalışmalarınızda rahatça ilerleme kaydedebilirsiniz. Bulunduğunuz ortamlarda bakışları üstünüze çekeceksiniz. İletişim becerileriniz artıyor. Bu sayede hem iş hem de aşk konularında lehinize olacak görüşmeleriniz olabilir.

Günlük burç takip edenlerin dikkatine! 23 Eylül Burç Yorumları - Sayfa 12

Balık Burcu
Eve ve aileye dair konular öne çıkıyor. Günü evde tek başınıza kafanızı dinleyerek geçirmek isteyebilirsiniz. Planladığınız temizlik, düzenleme veya tadilat işlerinizi bir an önce halletmeye bakın. Bu açıdan size yardımcı olacak enerjiler mevcut. Size veya ailenize ait mülklerin değerinde artış meydana gelebilir.