USD 34,20
EUR 37,97
ALTIN 2.913,57
BIST100 9.563
Günlük burç takip edenlerin dikkatine! 23 Eylül Burç Yorumları - Sayfa 6

Başak Burcu 
Rekabet ve kariyer konularında hareketli bir gün gözüküyor. Uzun vadeli hedeflerinizle ilgili kafanızda yeni fikirler ve planlar oluşabilir. Ancak uygulama noktasında tedbirli olmalı ve fikirlerinizi paylaşmakta acele etmemelisiniz. Üstlerinizle olan iletişiminiz önem kazanacak. Daha diplomatik ve ölçülü olmanızda fayda var.

Günlük burç takip edenlerin dikkatine! 23 Eylül Burç Yorumları - Sayfa 7

Terazi Burcu 
Özgürleşme ve kişisel gelişim konularında olumlu bir hareketlilik gözüküyor. Bugün size hem maddi hem de manevi açıdan faydası dokunacak kişilerle tanışabilirsiniz. Ufkunuzu açacak sohbetler yapacak, yeni girişimlerinizin zihinsel temellerini atabileceksiniz. Araştırma ve geliştirmeye dair çalışmalarınızda rahatça ilerleyebilirsiniz..

Günlük burç takip edenlerin dikkatine! 23 Eylül Burç Yorumları - Sayfa 8

 Akrep Burcu 
Bugün finans konularında ani gelişmeler yaşayabilirsiniz. Sakin ve soğukkanlı hareket etmeniz gerekiyor. Özellikle otorite figürleriyle tartışmamaya gayret edin. Daha diplomatik bir iletişim kurmaya çalışın. Yatırımlarınızla ilgili planlarınızda iyi araştırmadan ve gerekli destekleri sağlamadan değişiklik yapmamanız faydalı olabilir.

Günlük burç takip edenlerin dikkatine! 23 Eylül Burç Yorumları - Sayfa 9

Yay Burcu 
Evlilik ve yakın arkadaşlar konularında hareketli bir gün geçirebilirsiniz. İlişkilerinizi güçlendirici enerjiler içindesiniz. Ancak işiniz ve evliliğiniz arasında kalabileceğiniz durumlar oluşabilir. Biriyle ilgilenmeye başlayınca diğerini ihmal etme eğilimindesiniz. Hem eşinizi hem de patronunuzu memnun edecek koşulları sağlamak size düşecek.