USD 34,19
EUR 38,16
ALTIN 2.894,35
BIST100 9.666
Günlük burç takip edenlerin dikkatine! 20 Eylül Burç Yorumları - Sayfa 7

 Terazi Burcu
Bugün endişe duyduğunuz konuların üzerine gitmek isteğiniz artabilir. Özellikle finansal konuları çözüme kavuşturmak için harekete geçebilirsiniz. İlişkilerinizi toparlamak için adımlar atabilirsiniz. İfade etmeye çalıştığınız şeyler yanlış yorumlanabilir. Yakın çevrenizden kişilerle zaman geçirebilirsiniz.

Günlük burç takip edenlerin dikkatine! 20 Eylül Burç Yorumları - Sayfa 8

Akrep Burcu
Eşinizle ilgili konularda sakinliğinizi korumanız ve akışta kalmanız gereken bir gündesiniz. Elinizde olmayan nedenlerden dolayı aksilikler çıkabilir. Olayları yönetmekte zorlanabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konular çalışma arkadaşlarınızla planlayabilirsiniz. Maddi kaynaklarınızda artış olabilir.

Günlük burç takip edenlerin dikkatine! 20 Eylül Burç Yorumları - Sayfa 9

Yay Burcu 
Çalışma hayatında toparlamanız gereken konular gündeminizi oldukça meşgul edebilir. İşinizle ilgili sorumluluklarınız artabilir. Gün içinde başkalarıyla paylaşım içinde olabilirsiniz. İkili ilişkilerinizde gelişmeler olabilir. Yeni insanlarla tanışabilirsiniz.

Günlük burç takip edenlerin dikkatine! 20 Eylül Burç Yorumları - Sayfa 10

 Oğlak Burcu 
Bugün daha çok keyif aldığınız konulara zaman ayırmak isteyebilirsiniz. Planlarınızdaki değişiklikler nedeniyle toparlamanız gereken işlere yoğunlaşabilirsiniz. Çocuklarınızla ilgili konular sizi oyalayabilir. Keyif aldığınız şeyler için harcama yapabilirsiniz. Gün içinde başkalarıyla programlar yapabilirsiniz.