USD 34,18
EUR 38,29
ALTIN 2.898,64
BIST100 9.685
Günlük burç takip edenlerin dikkatine! 20 Eylül Burç Yorumları - Sayfa 5

 Aslan Burcu
İş hayatınızda sorumlu olduğunuz konularda sizi yoran, gerginlik yaratan dalgalanmalarla karşı karşıya kalabilirsiniz. Üstlerinizle görüşmeleriniz önem kazanabilir. Gün içinde daha fazla göz önünde olmak isteyebilirsiniz. Hedeflerinize ulaşmak için sizden daha bilgili insanlarla görüşebilirsiniz. Düşünsel konular sizi zorlayabilir.

Günlük burç takip edenlerin dikkatine! 20 Eylül Burç Yorumları - Sayfa 6

 Başak Burcu
Bugün sorumlu olduğunuz işleriniz üzerine eğilmek, yarım kalan projelerinizle ilgilenmek isteyebilirsiniz. İşlerinizdeki gelişmeler daha fazla sorumluluk almanıza neden olabilir. Tartışmalara açık bir gündesiniz. Yeteneklerinizi ifade etmek için daha fazla çabalayabilirsiniz. Evdeki değişiklikler için uygun bir gündesiniz.

Günlük burç takip edenlerin dikkatine! 20 Eylül Burç Yorumları - Sayfa 7

 Terazi Burcu
Bugün endişe duyduğunuz konuların üzerine gitmek isteğiniz artabilir. Özellikle finansal konuları çözüme kavuşturmak için harekete geçebilirsiniz. İlişkilerinizi toparlamak için adımlar atabilirsiniz. İfade etmeye çalıştığınız şeyler yanlış yorumlanabilir. Yakın çevrenizden kişilerle zaman geçirebilirsiniz.

Günlük burç takip edenlerin dikkatine! 20 Eylül Burç Yorumları - Sayfa 8

Akrep Burcu
Eşinizle ilgili konularda sakinliğinizi korumanız ve akışta kalmanız gereken bir gündesiniz. Elinizde olmayan nedenlerden dolayı aksilikler çıkabilir. Olayları yönetmekte zorlanabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konular çalışma arkadaşlarınızla planlayabilirsiniz. Maddi kaynaklarınızda artış olabilir.