USD 34,27
EUR 37,50
ALTIN 2.928,22
BIST100 8.876
Günlük burç takip edenlerin dikkatine! 2 Ekim Burç Yorumları - Sayfa 9

 Yay Burcu 
Bugün geleceğiniz ilgili planlar yapabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda kararlar almak isteyebilirsiniz. Başkalarından alacağınız yardımlar karar vermenizi kolaylaştırabilir. Gün içinde arkadaşlarınızla program yapmak size iyi gelebilir. Yabancılarla ilgili olaylar daha rahat akabilir.

Günlük burç takip edenlerin dikkatine! 2 Ekim Burç Yorumları - Sayfa 10

 Oğlak Burcu
Bugün iş hayatınızla ilgili konularla ilgilenebilirsiniz. Sorumluluklarınızda artış olabilir. Eğitsel konularda dikkatli olmalısınız. Sanatsal konularla ilgilenmek isteyebilirsiniz. İlişkileriniz ön plana çıkabilir.

Günlük burç takip edenlerin dikkatine! 2 Ekim Burç Yorumları - Sayfa 11

 Kova Burcu 
Bugün geleceğinizle ilgili konularda kararlar alabilirsiniz. Arkadaşlarınızla birlikte zaman geçirmek keyifli olabilir. Gün içinde sizi güçlendirecek ilişkiler kurabilirsiniz. Bazı konularda dalgın olabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda başarılı olmak için mücadele verebilirsiniz.

Günlük burç takip edenlerin dikkatine! 2 Ekim Burç Yorumları - Sayfa 12

 Balık Burcu 
Bugün endişe duyduğunuz konularda tedbirli olmanızda fayda var. Ortaklı konularda başarılı olmak için çaba sarf edebilirsiniz. Çalışma hayatınızda vereceğiniz mücadeleler sizi yorabilir. Finansal konularda yenilenme içinde olabilirsiniz. Gün içinde en iyisini yapmak için çok çalışabilirsiniz.