USD 34,27
EUR 37,50
ALTIN 2.928,22
BIST100 8.876
Günlük burç takip edenlerin dikkatine! 2 Ekim Burç Yorumları - Sayfa 2

Boğa Burcu
Çalışma hayatınızda sorumluluklarınıza özen göstermelisiniz. İşlerinizi iyi hale getirmek için çaba sarf etmeniz gereken bir gündesiniz. Gelecek yönünde yaptığınız planlarda değişiklik yapabilirsiniz. Parasal konularda dikkatli olmanızda fayda var. Ailevi konularda farklı fikirler gündeme gelebilir.

Günlük burç takip edenlerin dikkatine! 2 Ekim Burç Yorumları - Sayfa 3

 İkizler Burcu 
Gün içinde zihinsel konularda yorulabilirsiniz. Kişisel konularınızda dağılmalar olabilir. Bugün keyif aldığınız konulara zaman ayırmak size iyi gelecektir. Aşk hayatınız gündeminizi etkileyebilir. Çocuklarınızla zaman geçirebilirsiniz.

Günlük burç takip edenlerin dikkatine! 2 Ekim Burç Yorumları - Sayfa 4

Yengeç Burcu 
Bugün ev hayatınızla ilgili işlerinizde zaman harcayabilirsiniz. Toparlanması gereken işleri bitirmek için uygun bir gündesiniz. İş hayatınızdaki çalışmalarınız için mücadele gerektiren süreçler olabilir. Maddi konularınızla ilgili yeni kararlar için acele etmeyin. Gereksiz harcamalardan kaçının.

Günlük burç takip edenlerin dikkatine! 2 Ekim Burç Yorumları - Sayfa 5

Aslan Burcu 
Bugün zihinsel konularda zorlanmalar olabilir. Gün içinde sözleşmeler gündeme gelebilir. Yazışma ve konuşmalar gündeminizi etkileyebilir. Karşınızdakini etkilemek isteyeceğiniz bir gündesiniz. Kişisel açıdan önem verdiğiniz konularda daha mücadeleci olabilirsiniz.