USD 34,24
EUR 37,63
ALTIN 2.921,56
BIST100 9.109
Günlük burç takip edenlerin dikkatine! 19 Eylül Burç Yorumları - Sayfa 8

Akrep Burcu 
Çalışma hayatınızdaki koşullar gündeminizi tüm gün boyunca etkileyebilir. Yapacağınız plan ve programlar sizi yoğun iş temposundan biraz olsun kurtarabilir. Sabah saatlerinde dostlarınızla zaman geçirmek size iyi gelecektir. İlgilendiğiniz konularda tamamlanma olabilir. Akşam saatleri sizin için şanslı ve keyifli olacaktır.

Günlük burç takip edenlerin dikkatine! 19 Eylül Burç Yorumları - Sayfa 9

Yay Burcu 
Bugün kendinizi ifade edeceğiniz işlere yönelmek isteyebilirsiniz. Uğraştığınız işlerde yaratıcılığınızı gösterebileceğiniz bir gündesiniz. Gün içinde bitişler yaşanabilir. Akışta kalmaya çalışmalısınız. Sabah saatlerinde harcamalarınıza dikkat edin.

Günlük burç takip edenlerin dikkatine! 19 Eylül Burç Yorumları - Sayfa 10

Oğlak Burcu 
Ailevi konular bugün sıklıkla gündeminizi etkileyebilir. Kendinizi güvende hissettiğiniz yerlerde olmak size iyi gelecektir. Sabah saatlerinde ev için harcamalar yapabilirsiniz. Eskiye yönelik konularla ilgilenmeniz gerekebilir. Kişisel hassasiyet gösterdiğiniz olaylar yaşanabilir.

Günlük burç takip edenlerin dikkatine! 19 Eylül Burç Yorumları - Sayfa 11

 Kova Burcu 
Konuşma ve yazışmaların yoğun olduğu, iletişim temponuzun artacağı bir gündesiniz. Şirket içi eğitimlere katılmanız istenebilir. Yakın çevrenizle ilgili konular gündeminizi etkileyebilir. Sabah saatlerinde çok daha samimi ilişkiler içinde olacaksınız. Harcamalarınıza dikkat etmelisiniz.