USD 34,26
EUR 37,62
ALTIN 2.882,88
BIST100 9.045
Günlük burç takip edenlerin dikkatine! 18 Eylül Burç Yorumları - Sayfa 8

Akrep Burcu 
Bugün kendinizi ifade edebilmek adına başkalarıyla daha fazla bir araya gelebilirsiniz. Kendi fikirlerinizi yaymak isterken, yanlış bir imaj çizmemeye dikkat edin. Keyif aldığınız şeyler için harcamalarda biraz aşırıya kaçabilirsiniz. Hedeflerinize ulaşabilmek için yaratıcılığınızı kullanmanız gerekebilir. Öğleden sonra işlerinizde ilerleme kaydedebilirsiniz.

Günlük burç takip edenlerin dikkatine! 18 Eylül Burç Yorumları - Sayfa 9

Yay Burcu 
Ailevi konularda yoğun bir iletişim temposunun söz konusu olabileceği bir gündesiniz. Geçmişle alakalı konular açılabilir. Kendi fikirlerinizi ortaya koymakta fazla ısrarcı davranabilirsiniz. Gün içinde yaratıcılık gerektiren işlere yönelebilirsiniz. Öğleden sonraki saatlerde kendinizi çok daha iyi hissedebilir, başladığınız işlerde başarılı olabilirsiniz.

Günlük burç takip edenlerin dikkatine! 18 Eylül Burç Yorumları - Sayfa 10

 Oğlak Burcu
Bugün fikirlerinizi yaymak için çevrenizdekilerle iletişim halinde olmak isteyebilirsiniz. Sabah saatlerinde biraz daha hayal kurmaya yatkınsınız. Yakın çevrenizdeki değişiklikler gündeminizi etkileyebilir. Ticari görüşmeler yapacağınız zamanlar var. İlerleyen saatlerde daha doğru kararlar alabilirsiniz.

Günlük burç takip edenlerin dikkatine! 18 Eylül Burç Yorumları - Sayfa 11

 Kova Burcu 
Maddi kaynaklarınızla ilgili harekete geçmek, aksiyon almak isteyebileceğiniz bir gündesiniz. Gün boyunca başkalarıyla daha fazla paylaşım içinde olabilirsiniz. Gün içinde yeteneklerinizi kullanmak isteyeceğiniz işlere yönelebilirsiniz. Öğleden sonra kendinizi uyum içinde hissedebilirsiniz. İlerlemenizi sağlayacak akıcı temalar söz konusu.