USD 34,27
EUR 37,68
ALTIN 2.920,55
BIST100 9.044
Günlük burç takip edenlerin dikkatine! 18 Eylül Burç Yorumları - Sayfa 5

Aslan Burcu
Bugün endişe duyduğunuz konular biraz keyfinizi kaçırabilir. Finansal konularda yeniden harekete geçmek isteyebilirsiniz. Ortaklı para konuları gündeminizi etkileyebilir. Duygusal yönden sizi bağlayan durumlara karşı dikkatli olmanızda fayda var. Öğleden sonra daha akıcı temalar söz konusu.

Günlük burç takip edenlerin dikkatine! 18 Eylül Burç Yorumları - Sayfa 6

 Başak Burcu
Sabah saatlerinde uğraştığınız işlerde yaratıcılığınızı kullanmak isteyebilirsiniz. Eşinizle ilgili konular gündeminizi etkileyebilir. İkili ilişkilerinizde hayallere kapılabilir, karşınızdaki kişiyi idealize edebilirsiniz. Paylaşım içinde olmak size iyi gelebilir. Günün ilerleyen saatlerinde iç uyumunuzu yakalamak çok daha kolay olacaktır.

Günlük burç takip edenlerin dikkatine! 18 Eylül Burç Yorumları - Sayfa 7

Terazi Burcu
Çalışma hayatınızdaki sorumlu olduğunuz konularda yeniden harekete geçmek isteyebilirsiniz. İş arkadaşlarınızla daha fazla paylaşım içinde olmanız sizin için yararlı olabilir. Gün içinde yapacağınız planlar ilerlemenizi kolaylaştıracaktır. Öğleden sonraAkrep Burcu ki zamanlarda kendinizi rahatlamış ve uyum içinde hissedebilirsiniz..

Günlük burç takip edenlerin dikkatine! 18 Eylül Burç Yorumları - Sayfa 8

Akrep Burcu 
Bugün kendinizi ifade edebilmek adına başkalarıyla daha fazla bir araya gelebilirsiniz. Kendi fikirlerinizi yaymak isterken, yanlış bir imaj çizmemeye dikkat edin. Keyif aldığınız şeyler için harcamalarda biraz aşırıya kaçabilirsiniz. Hedeflerinize ulaşabilmek için yaratıcılığınızı kullanmanız gerekebilir. Öğleden sonra işlerinizde ilerleme kaydedebilirsiniz.