USD 34,29
EUR 37,09
ALTIN 3.024,27
BIST100 8.908
Gülse Birsel'in Vural Çelik İçin Yaptığı Veda Paylaşımı Tepki Çekti - Sayfa 3

Birsel'in bu ifadeleri, birçok kişi tarafından "ölüm sonrası veda mesajında geçmiş küslüklerin ve sorunların dile getirilmesi" nedeniyle uygunsuz bulundu. Sosyal medyada, bu tür bir veda mesajının daha saygılı ve incelikli olması gerektiği yönünde eleştiriler yapıldı.

Gülse Birsel'in Vural Çelik İçin Yaptığı Veda Paylaşımı Tepki Çekti - Sayfa 4

"VEDA

Kendi kelimelerimle veda. Birkaç yıldır cenazelere gidemiyorum. (Çözmem gereken, anksiyeteye benzer bir durum.) Bence cenazeler, dini tören bölümünü ayrı tutarsak vefat edenle anıların hatırlanması, yad etmek, veda etmek için vardır. Ben bunu, yazarak yapacağım.

Gülse Birsel'in Vural Çelik İçin Yaptığı Veda Paylaşımı Tepki Çekti - Sayfa 5

SETİN ÇOCUĞU GİBİYDİ

Anılarım olan bir iş arkadaşımı çok erken kaybettim. Şaşkın ve üzgünüm. Vural Çelik Avrupa Yakası’nın ikinci sezonunda tek bölümlük bir rol için gelmişti: Kubilay. Çok tatlı bir performans gösterdi. Aşk üçgeni de çok iyi çalıştı. O hafta yukarı kata yapımcıya çıkıp “Mümkünse ben bu karakteri sık sık, hatta belki her bölüm yazmak istiyorum” dedim ve Vural 4 ekibe katılmış oldu.

Gülse Birsel'in Vural Çelik İçin Yaptığı Veda Paylaşımı Tepki Çekti - Sayfa 6

Nevi şahsına münhasır biriydi. Setin çocuğu gibiydi. Herkese kendi kendine küser, nedenini bilmediğimiz konulara alınır, sonra barışmak için hediyeler isterdi. Bu hediye konusu setin şakası haline geldikçe “Bu hafta bana ne alıyorsun Gülse?” cümlesiyle girmeye başlamıştı stüdyoya. Güldüğümüz, keyfi yerinde olsun diye hep kollamaya çalıştığımız bir çocuksu ruhtu.