USD 34,10
EUR 38,09
ALTIN 2.875,03
BIST100 9.900

Güldür Güldür'de Şok Ayrılık! O İsim Programdan Ayrıldığını Açıkladı

Show TV'nin sevilen eğlence programı Güldür Güldür Show'da beklenmedik bir ayrılık yaşandı.

Güldür Güldür'de Şok Ayrılık! O İsim Programdan Ayrıldığını Açıkladı
21 Eylül 2024 | 12:44
Son Güncelleme:

13. sezonuyla izleyici karşısına çıkmaya hazırlanan Güldür Güldür Show, sevilen oyuncusu Alper Kul'un ayrılık haberiyle gündeme geldi. Programın önemli karakterlerinden biri olan Kul, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı duygusal açıklamayla bu sezon programda yer almayacağını belirtti. "Canlarım benim. Alkışınız, eğlenceniz bol olsun. Turneler kolay geçsin, anılar efsanevi olsun. Ben bu sezon Güldür Güldür ailemle birlikte ekranlarınızda olmayacağım," sözleriyle hayranlarına veda etti.

İzleyicilerden Özür Diledi

Açıklamasında sevenlerinden özür dileyen Alper Kul, "Affınıza sığınarak, bu seneyi pas geçiyorum. Tüm ekibimi ve izleyicilerimizi hasretle, sevgiyle ve hürmetle kucaklıyorum." diyerek ayrılığın geçici olup olmadığına dair bir ipucu bırakmadı. Bu kararının sebebi hakkında ise herhangi bir bilgi vermedi.

Alper Kul'un Ayrılığı Merak Uyandırdı

Programın en sevilen karakterlerinden birini canlandıran Alper Kul'un ayrılma kararı izleyiciler arasında büyük bir merak uyandırdı. Kul'un neden bu kararı aldığı henüz bilinmezken, hayranları ayrılığın detaylarını öğrenmek için sabırsızlanıyor. 14 Ekim’de başlayacak yeni sezonun Alper Kul’suz nasıl geçeceği ise şimdiden büyük bir merak konusu.