USD 34,27
EUR 37,65
ALTIN 2.888,21
BIST100 9.045

Grant Gustin, The Flash'ın 10. Yıldönümünde Rolü Hakkında Konuştu

Grant Gustin, 2023'te sona eren The Flash dizisinde canlandırdığı Barry Allen rolünün, hayatını nasıl değiştirdiğini anlattı. Dizinin 10. yıldönümünde sosyal medya üzerinden hayranlarına teşekkür etti.

07 Ekim 2024 | 15:00
Son Güncelleme:
Grant Gustin, The Flash'ın 10. Yıldönümünde Rolü Hakkında Konuştu - Sayfa 1

The Flash dizisinde Barry Allen karakterine hayat veren Grant Gustin, dizinin ilk bölümünün yayınlanmasının 10. yılı dolayısıyla rolü hakkında duygusal bir açıklamada bulundu. Gustin, Instagram hikayelerinde ünlü dijital sanatçı BossLogic'in paylaştığı, yağmurda yürüyen Flash'ın botlarını gösteren bir görseli yeniden paylaştı.

Grant Gustin, The Flash'ın 10. Yıldönümünde Rolü Hakkında Konuştu - Sayfa 2

Gönderide "İlk Flash bölümünün yayınlanmasından bu yana 10 yıl... inanılmaz." yazıyordu. Gustin, bu gönderiye kişisel bir mesaj ekleyerek, dizinin kariyerinde ne kadar büyük bir rol oynadığını belirtti ve rol boyunca ona destek veren hayranlarına teşekkür etti.

Grant Gustin, The Flash'ın 10. Yıldönümünde Rolü Hakkında Konuştu - Sayfa 3

"Hayatımı değiştirdi ve beni, artık benim için çok şey ifade eden bir karakterle sonsuza dek bağladı. Son on yılda bana bu kadar sevgi ve destek gösteren tüm Flash hayranlarına teşekkür ederim." diye yazdı.

Grant Gustin, The Flash'ın 10. Yıldönümünde Rolü Hakkında Konuştu - Sayfa 4

Gustin ayrıca, ikonik bir süper kahramanı canlandıracağına dair hiçbir beklentisi olmadığını da ifade etti. Men's Health'e yaptığı açıklamada, seçmelere katılmadan önce rolü alacağına dair hiçbir umudu olmadığını belirtti.