USD 34,27
EUR 37,50
ALTIN 2.928,22
BIST100 8.876
Genç Kızın Telefonunu Çantadan Çaldı, Yoluna Devam Etti - Sayfa 2

Çark Caddesi Dar Sokak'ta dolaşan Apaydın, bir mağazaya girdiği esnada telefonu çantasından çalındı. Güvenlik kameralarını incelediğinde, arkasından gelen bir kadının telefonu çantadan alarak uzaklaştığını gören Apaydın, bu durum karşısında hayrete düştüğünü söyledi.

Genç Kızın Telefonunu Çantadan Çaldı, Yoluna Devam Etti - Sayfa 3

"Elini Uzatıp Telefonumu Çalması Bir Oldu"

Olayla ilgili yaşadıklarını anlatan Merve Apaydın, "Ailemle çarşıda dolaşırken ilk mağazaya girdiğim anda bu olay gerçekleşti. Beğendiğim bir kıyafeti anneme göstermek için ilerliyordum ki arkamdan bir kadının elini uzatıp telefonumu çalması bir oldu. 

Genç Kızın Telefonunu Çantadan Çaldı, Yoluna Devam Etti - Sayfa 4

Okulum daha yeni başladı, telefonumda hem eğitimle ilgili notlar hem de kişisel bilgilerim vardı. Öğretmenlerimden aldığım slayt bilgileri ve arkadaşlarımdan edindiğim notların tamamı telefonumdaydı. Bu yüzden çok mağdur oldum. Telefonumu uzun süredir kullanıyordum ve çoğu bilgim bu yüzden kayboldu. Şu anda çalınan bilgilerimi toparlamakla uğraşıyorum," dedi.

Genç Kızın Telefonunu Çantadan Çaldı, Yoluna Devam Etti - Sayfa 5

"Neticede Öğrenciyiz, Telefonlar Çok Pahalı"

Yaşadığı mağduriyetten dolayı büyük üzüntü yaşadığını dile getiren Apaydın, olayın ardından polise şikayette bulunduğunu ve durumu yetkililere bildirdiğini belirtti. Apaydın, "Şu an okulum için Düzce’ye döneceğim ve telefonum yok. Bu süreçte arkadaşlarımın yardımıyla idare etmeye çalışacağım. Öğrenci olarak bu durum gerçekten çok üzücü. Telefonlar çok pahalı; hemen yeni bir telefon almak bizim için kolay değil. Benim başıma böyle bir olay geldi, ancak umarım kimsenin başına böyle bir durum gelmez," diye konuştu.