USD 34,25
EUR 37,62
ALTIN 2.870,54
BIST100 9.132
Game of Thrones'un En İyi 20 Kötü Karakteri - Sayfa 78

Walder Frey, bir kahraman olma cesaretine sahip değildi, bu yüzden korkaklık, açgözlülük ve kötülük dolu bir hayatı seçti. Walder Frey’in yaptığı her şey, bir kızgınlık ve açgözlülükten doğuyordu; asla daha asil bir amacı yoktu.Doğası gereği korkak ve asalak olan Walder Frey, hainlik yoluyla istediğini nasıl elde edeceğini bilen bir adamdı. 

Game of Thrones'un En İyi 20 Kötü Karakteri - Sayfa 79

Kendi evinde ve onun desteğiyle ünlü Kızıl Düğün gerçekleşti ve bu olay, Robb Stark, Robb’un eşi ve doğmamış çocuklarının hayatına son verdi. Bu an, Walder Frey’i tüm zamanların en nefret edilen televizyon karakterlerinden biri yaptı. Frey, sonraki birkaç yıl boyunca bu olayın sonuçlarını övünerek anlatmaya devam etti, ta ki Arya Stark’ın elinde tatmin edici bir şekilde şiddetle öldürülene kadar.

Game of Thrones'un En İyi 20 Kötü Karakteri - Sayfa 80

Walder, tam anlamıyla sefil biriydi. Güce sadece başkalarına olan nefretinden dolayı tutunmuş ve yine aynı nedenle onu ele geçirmişti. Bunu, birçok çocuğundan bir hanedanlık kurmak için yapmamıştı ve kesinlikle daha iyi bir yönetici olacağına inandığı için de yapmamıştı. Bunun yerine, sadece diğerlerinin yüzündeki gülümsemeleri silmek istemişti, çünkü onlar onun ne tür bir adam olduğunu biliyordu.

Game of Thrones'un En İyi 20 Kötü Karakteri - Sayfa 81

8. High Septon Bağnazlığın Somut Halidir

6. Sezon, 10. Bölümde Öldü: "The Winds of Winter"