USD 34,26
EUR 37,61
ALTIN 2.911,73
BIST100 8.945
Game of Thrones'un En İyi 20 Kötü Karakteri - Sayfa 16

The Tickler, sorgulama taktikleriyle insanların acı çekmesinden büyük keyif alır. Aradığı cevapları alsa bile işkenceye devam eder. The Tickler, Harrenhal'daki sorgulamalardan (yani işkencelerden) sorumlu adamdır. Arya, babasının idamının ardından King's Landing'den kaçtıktan sonra, Gece Nöbetçileri ile birlikte yolculuk yapar ve Jon ile yeniden bir araya gelmeyi planlar.

Game of Thrones'un En İyi 20 Kötü Karakteri - Sayfa 17

Ancak, Lannister ordusu Robert Baratheon'un piç oğlu Gendry'yi bulmak için peşlerindedir. Kısa süren bir savaşın ardından ordu, Gece Nöbetçileri'nin geri kalanını Harrenhal'a esir olarak götürür. Burada izleyiciler The Tickler ile tanışır. The Tickler, Brotherhood hakkında bilgi edinmek isteyen acımasız bir adamdır

Game of Thrones'un En İyi 20 Kötü Karakteri - Sayfa 18

Sorgulama yöntemleri, bir adamın midesine fareler koyup onların derilerini delerek çıkmalarını sağlamak gibi korkunç işkenceleri içerir.

Game of Thrones'un En İyi 20 Kötü Karakteri - Sayfa 19

The Tickler, Arya'nın "listesi"ne hızla girer. Arya, adını Jaqen H'ghar'a verdikten sonra The Tickler hakkında çok fazla sahne görmeyiz, ancak izleyicilerin The Tickler'ı izleme fırsatı bulduğu süre boyunca, o iğrenç bir adamdı.