USD 34,24
EUR 37,63
ALTIN 2.921,56
BIST100 9.109

Galatasaray'da Yunus Akgün Fırtınası Dinmiyor!

Trendyol Süper Lig'in 8. haftasında Galatasaray, Alanyaspor'u 2-0 mağlup ederken, genç yıldızı Yunus Akgün attığı golle dikkat çekti. Performansıyla parlayan Akgün, bu sezon 4. golünü kaydetti.

Galatasaray'da Yunus Akgün Fırtınası Dinmiyor!
06 Ekim 2024 | 20:03
Son Güncelleme:

Trendyol Süper Lig'in 8. haftasında Galatasaray, Rams Park'ta Alanyaspor'u konuk etti. Okan Buruk yönetimindeki sarı-kırmızılı ekipte, genç yıldız Yunus Akgün, attığı muhteşem golle performansını sürdürdü. Maçta dikkatleri üzerine çeken Akgün, karşılaşmanın 28. dakikasında Gabriel Sara'nın uzun pasıyla buluşarak, kaleciyle karşı karşıya pozisyonda şutunu çekti ve topu ağlara gönderdi.

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, son oynadıkları RFS maçının 11’ine göre Alanyaspor karşısında tek bir değişiklik yaptı. Cezalı olduğu için RFS mücadelesinde forma giyemeyen Uruguaylı kaleci Fernando Muslera, Günay Güvenç’ten kaleyi devraldı. Sakatlıkları bulunan Victor Osimhen ve Hakim Ziyech ise 21 kişilik kadroda yer almadı. Sarı-kırmızılılar, sahaya Fernando Muslera, Kaan Ayhan, Davinson Sanchez, Abdülkerim Bardakcı, İsmail Jakobs, Lucas Torreira, Gabriel Sara, Barış Alper Yılmaz, Dries Mertens, Yunus Akgün ve Mauro Icardi 11’i ile çıktı.

Yunus Akgün, bu sezon Galatasaray formasıyla çıktığı 11 resmi maçta 4 gol atarak dikkat çekici bir performans sergiledi.