USD 34,01
EUR 37,69
ALTIN 2.720,36
BIST100 9.771

Galatasaray-Kopenhag maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Galatasaray, Şampiyonlar Ligi macerasına Kopenhag maçıyla başlıyor. Icardi, Zaha, Ziyech gibi süperstarlara sahip olan Okan Buruk yönetimindeki Cimbom, taraftarı önünde kazanıp UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu'na galibiyetle başlamak istiyor. Gruptaki diğer maçta Bayern Münih ile Manchester United, Almanya'da kozlarını paylaşacak. Galatasaray, açılışı 3 puanla yapmanın hesaplarını yaparken Galatasaray-Kopenhag maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda, ilk 11'ler kim ?

Galatasaray-Kopenhag maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?
20 Eylül 2023 | 09:17
Son Güncelleme:

Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'nde grup heyecanı başlıyor. Okan Buruk yönetimindeki Sarı Kırmızılılar, Şampiyonlar Ligi A Grubu ilk maçında sahasında Danimarka ekibi Kopenhag ile karşılaşacak. Temsilcimiz, taraftarı önünde sahadan 3 puanla ayrılarak Avrupa'nın 1 numaralı arenasına moralli başlamanın hesaplarını yapıyor. Karşılaşmaya tam kadro hazırlanan Galatasaray'da uzun süren bireysel programdan çıkan yeni transfer Wilfried Zaha'nın maç kadrosunda olması bekleniyor. Gruptaki diğer maçta Bayern Münih ile Manchester United, Almanya'da kozlarını paylaşacaklar.

Galatasaray-Kopenhag maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Bu akşam saat 19.45'te başlayacak ve Rams Park'ta oynanacak Galatasaray-Kopenhag maçı EXXEN'den canlı yayınlanacak. Bu akşam oynanacak maçı Bulgar hakem Georgi Kabakov'un yönetecek.

Galatasaray-Kopenhag maçı hangi kanalda şifresiz yayınlanacak?

Azerbaycan kanalı CBC Sport, Çarşamba günü oynanacak Galatasaray-Kopenhag maçını şifresiz yayınlayacağını açıkladı.

Galatasaray-Kopenhag muhtemel 11'ler:

Galatasaray: Muslera, Boey, Nelsson, Abdülkerim, Angelino, Torreira, Kerem Demirbay, Kerem Aktürkoğlu, Mertens, Ziyech, Icardi

Kopenhag: Grabara, Jelert, Vavro, Diks, Meling, Falk, Claesson, Elyounoussi, Achouri, Bardghji, Oskarsson

Galatasaray Şampiyonlar Ligi gruplarına nasıl kaldı?

Galatasaray, 2. turda Zalgiris'i, 3. turda Olimpija Ljubljana'yı ve Play-Off turunda da Molde'yi geçerek gruplara kaldı. A Grubu'nda Almanya'nın Bayern Münih, İngiltere'nin Manchester United ve Danimarka'nın Kopengah takımlarıyla mücadele edecek Galatasaray, Şampiyonlar Ligi'ndeki ilk maçına çıkacak. Temsilcimiz, ilk hafta maçında taraftarı önünde Kopenhag'ı ağırlayacak.

Kopenhag Şampiyonlar Ligi gruplarına nasıl kaldı?

Danimarka Süper Ligi'nde geçen sezon ipi önde göğüsleyen Kopenhag Kopenhag, 2. turda Breidablik, 3. turda Sparta Prag ve Play-Off turunda Rakow'u eleyerek gruplara yükseldi.

Galatasaray, 17. kez gruplarda

Galatasaray, 17. kez UEFA Şampiyonlar Ligi gruplarında mücadele edecek. Sarı-kırmızılılar, 7 kez direkt gruplardan başlarken, 10 kez de elemelerden gruplara kaldı. Cimbom, Şampiyonlar Ligi gruplarında ilk olarak 1993-1994 sezonunda yer alırken, son kez de 2019-2020 sezonunda oynadı.

2 kez rakip oldular

Galatasaray ile Kopenhag bugüne kadar 2 kez rakip oldu. 2013-2014 sezonunda Şampiyonlar Ligi B Grubu'ndaki müsabakalarda sarı-kırmızılılar, İstanbul'da rakibini 3-1 yenerken, deplasmanda ise 1-0 mağlup oldu. Aslan'ın 3 golüne, Kopenhag 2 golle karşılık verdi.