USD 34,29
EUR 37,03
ALTIN 3.029,35
BIST100 8.908
Friends'e Yeni Başlayanlar İçin: Mutlaka İzlemeniz Gereken 20 Unutulmaz Bölüm ve Karakterler - Sayfa 3

Phoebe Buffay (Lisa Kudrow): Grubun en tuhafı olan Phoebe, profesyonel bir masöz ve amatör bir müzisyendir. ("Smelly Cat" adlı şarkısıyla ünlüdür.) Zorlu bir geçmişe sahip olan Phoebe, babasının aileyi terk etmesi ve annesinin intihar etmesi sonrası evsiz kalmıştır, ancak her şeye rağmen iyimserdir. Phoebe ve Monica bir dönem birlikte yaşamışlardır, ancak dizinin başında Phoebe, Monica’dan ayrılmıştır.

Friends'e Yeni Başlayanlar İçin: Mutlaka İzlemeniz Gereken 20 Unutulmaz Bölüm ve Karakterler - Sayfa 4

Chandler Bing (Matthew Perry): Chandler, üniversitede Ross’la oda arkadaşı olmuştur. New York’a taşındığında, Joey ile Monica ve Phoebe’nin karşı dairesine taşınır. Arkadaş grubundaki kimse Chandler’ın ne iş yaptığını tam olarak bilmez—belki de sayılarla ilgili bir şeydir. Boşanmış ebeveynlerinin izlerini taşıyan Chandler, ciddi ilişkilerde zorlanır. "Esprili olan" olarak kendini tanıtan Chandler, arkadaşlar arasında her zaman alaycı ve komik yorumlar yapar.

Friends'e Yeni Başlayanlar İçin: Mutlaka İzlemeniz Gereken 20 Unutulmaz Bölüm ve Karakterler - Sayfa 5

Joey Tribbiani (Matt LeBlanc): Grubun en zekisi olmasa da (aslında oldukça saf biridir), kadınlar konusunda başarılıdır ve hemen her bölümde yeni bir kadınla flört eder. Oyuncu olma hayalleri kuran Joey, büyük bir dizide rol alana kadar oda arkadaşı Chandler’ın maddi desteğine ihtiyaç duyar.

Friends'e Yeni Başlayanlar İçin: Mutlaka İzlemeniz Gereken 20 Unutulmaz Bölüm ve Karakterler - Sayfa 6

Ross Geller (David Schwimmer): Grubun en entelektüeli olan Ross, paleontologtur ve dinozorlara, dil bilgisine ve belgesellere hayrandır. Liseden beri popüler Rachel’a âşıktır (bu kişi kız kardeşinin en iyi arkadaşıdır). Ancak dizinin başında Ross’un hayatı biraz karmaşıktır: Hamile karısı onu bir kadın için terk etmiştir. Ross ve Rachel’ın "olacaklar mı, olmayacaklar mı?" ilişkisi dizinin ana temalarından biridir.