USD 34,23
EUR 37,03
ALTIN 3.012,78
BIST100 8.839

Film Sahnesi Gerçek Oldu: Niğde'de Deney Sırasında 8 Öğrenci Yaralandı

Niğde'de bir meslek lisesinde sülfürik asit ve çinko karışımı ile yapılan deney sırasında kazayla 8 öğrenci yaralandı. Öğrencilerin sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.Niğde Merkez Şehit Fazıl Doğruöz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde gerçekleşen deney kazasında, sülfürik asit ve çinko karışımının sıçraması sonucu 8 öğrenci yaralandı.

04 Ekim 2024 | 19:05
Son Güncelleme:
Film Sahnesi Gerçek Oldu: Niğde'de Deney Sırasında 8 Öğrenci Yaralandı - Sayfa 1

Niğde Merkez Şehit Fazıl Doğruöz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde gerçekleşen deney kazasında, sülfürik asit ve çinko karışımının sıçraması sonucu 8 öğrenci yaralandı.

Film Sahnesi Gerçek Oldu: Niğde'de Deney Sırasında 8 Öğrenci Yaralandı - Sayfa 2

Kazada, E.Ç. (13), M.S. (13), E.M.B. (14), M.Y. (15), M.S. (15), Y.D. (14), E.K. (14) ve B.E.K. (14) isimli öğrencilerin yüz, ense ve karın bölgelerinde 1. derece yanıklar oluştu.

Film Sahnesi Gerçek Oldu: Niğde'de Deney Sırasında 8 Öğrenci Yaralandı - Sayfa 3

Olay yerine gelen sağlık ekipleri, öğrencilere ilk müdahaleyi yaptıktan sonra, yaralıları Niğde Ömer Halisdemir Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk etti.

Film Sahnesi Gerçek Oldu: Niğde'de Deney Sırasında 8 Öğrenci Yaralandı - Sayfa 4

Öğrencilerin sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi. Niğde Valisi Cahit Çelik, hastanede yaralı öğrencileri ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini iletti. Olayla ilgili adli ve idari soruşturmanın başlatıldığı açıklandı.