USD 34,25
EUR 37,66
ALTIN 2.911,70
BIST100 9.032

FETÖ Elebaşı Ölüm Korkusu ile Yaşıyor! Hasta Bezleri Bile Saklanıyor

FETÖ elebaşı Fethullah Gülen’in sağlık durumu, örgütte büyük bir paniğe neden oldu. İleri demans hastası olan Gülen, artık kimseyi tanıyamıyor ve yardımsız hareket edemiyor. Örgüt, Gülen’in hastalığını gizlemek için her türlü detayı saklıyor; hatta kullanılan hasta bezleri bile çöpe atılmıyor.

05 Ekim 2024 | 12:33
Son Güncelleme:
FETÖ Elebaşı Ölüm Korkusu ile Yaşıyor! Hasta Bezleri Bile Saklanıyor - Sayfa 1

Gülen Hareket Edemez Hale Geldi

FETÖ elebaşı Fethullah Gülen, demans hastalığının son aşamasına gelmiş durumda. Kimseyi tanımayan ve tekerlekli sandalyeye muhtaç olan Gülen, tuvalet ihtiyacını bile kendi başına karşılayamıyor. Bu durum, Gülen’in psikolojisini daha da kötüleştirirken, örgüt içinden gelen bilgilere göre, agresif tavırlar sergiliyor.

FETÖ Elebaşı Ölüm Korkusu ile Yaşıyor! Hasta Bezleri Bile Saklanıyor - Sayfa 2

Videolar Montajlanıyor, İlaçla Konuşturuluyor

FETÖ’nün üst yönetimi, Gülen’in sağlık durumunu gizlemek ve para akışını devam ettirmek için ara ara video ve fotoğraflar paylaşıyor.

FETÖ Elebaşı Ölüm Korkusu ile Yaşıyor! Hasta Bezleri Bile Saklanıyor - Sayfa 3

Bu görüntülerde, Gülen’e ilaç verilerek konuşması sağlanıyor ve videolardaki gelgitler montajla kesiliyor. Böylece örgüt, liderlerinin sözde sağlıklı olduğu izlenimini vermeye çalışıyor.

FETÖ Elebaşı Ölüm Korkusu ile Yaşıyor! Hasta Bezleri Bile Saklanıyor - Sayfa 4

Hasta Bezleri Bile Gizleniyor

Gülen’in hastalığını gizlemek için örgüt, bakımında kullanılan hasta bezlerini bile çöpe attırmıyor. FETÖ yönetimi, Gülen’in aciz durumunu ortaya çıkarmamak için büyük bir gizlilik içerisinde hareket ediyor, bu da örgütteki korkunun boyutlarını gözler önüne seriyor.