USD 34,24
EUR 37,63
ALTIN 2.921,56
BIST100 9.109
Ferizli'de tarımın nabzı: Binlerce ziyaretçi ile buluştu - Sayfa 3

Başkan Ata: Finansal Şeffaflık Ön Planda

Ferizli Belediye Başkanı Mehmet Ata, festivalin başarısını değerlendirirken organizasyonun finansal boyutuna da dikkat çekti. "Amacımız sadece bir festival düzenlemek değil, bölgenin tarımsal kalkınmasına katkı sağlayacak geleneksel bir buluşma noktası yaratmaktı. Gördüğümüz ilgi ve aldığımız olumlu geri dönüşler, bu hedefe ulaştığımızı gösteriyor. Festivalimizin tüm masrafları değerli sponsorlarımız tarafından karşılandı; belediyemizden herhangi bir harcama yapılmadı. Ayrıca, festivalden elde edilen gelirin tamamı, BAL Ligi'nde mücadele edecek Ferizlispor'a bağışlanacak. Bu vesileyle, festivalimize destek veren tüm sponsorlarımıza, katılımcılarımıza ve Ferizli halkına içten teşekkürlerimi sunuyorum. Ferizli Tarım Festivali, artık gelenekselleşerek her yıl daha da büyüyerek devam edecek," ifadelerini kullandı.

Ferizli'de tarımın nabzı: Binlerce ziyaretçi ile buluştu - Sayfa 4

Tarım Teknolojileri ve Kültür Birarada

Ferizli Belediyesi Kapalı Pazaryeri'nde kurulan stantlarda en son tarım teknolojileri sergilendi ve çiftçilere özel tanıtımlar gerçekleştirildi. Çocuklar için eğlenceli oyunlar ve atölyeler, yöresel lezzetlerin sunulduğu stantlar ve girişimci kadınların el emekleri festivalin göz alıcı noktalarındandı.

Ferizli'de tarımın nabzı: Binlerce ziyaretçi ile buluştu - Sayfa 5

Siyasiler Festivale Tam Destek Verdi

Festivali ziyaret eden AK Parti Sakarya Milletvekili Ali İnci, etkinliğin bölge ekonomisine sağladığı katkılara dikkat çekerek, "Bu tür organizasyonlar, tarımsal üretimimizi desteklemekte ve kırsal kalkınmayı teşvik etmektedir. Ferizli Belediyesi'ni bu değerli etkinlik için kutluyorum," ifadelerini kullandı.

Ferizli'de tarımın nabzı: Binlerce ziyaretçi ile buluştu - Sayfa 6

Erenler Belediye Başkanı Şenol Dinç de festivali ziyaret ederek destek sundu. Dinç, "Komşu ilçemizde gerçekleştirilen bu başarılı organizasyon, tüm bölgemiz için bir gurur kaynağı. Tarımın önemini vurgulayan bu tür etkinlikler, geleceğimiz açısından son derece değerlidir," dedi.