USD 34,12
EUR 38,09
ALTIN 2.906,58
BIST100 10.030
Ferizli'de 2024-2025 Eğitim Öğretim Yılı Coşkuyla Başladı - Sayfa 4

Başkan Ata konuşmasında, eğitimin bir toplumun geleceğine yapılan en büyük yatırım olduğunu vurgulayarak, "Belediye olarak geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın eğitimi için her türlü desteği vermeye hazırız. Çocuklarımızın en iyi şartlarda eğitim alabilmeleri için elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz," dedi.

Ferizli'de 2024-2025 Eğitim Öğretim Yılı Coşkuyla Başladı - Sayfa 5

İlçe Milli Eğitim Müdürü Yılmaz ise eğitimde başarıyı artırmak için kurumlar arası iş birliğinin önemine değindi. "Bu yıl da eğitimde kaliteyi artırmak için var gücümüzle çalışacağız. Öğrencilerimizin potansiyellerini en üst düzeyde kullanabilmeleri için gerekli tüm imkanları sağlamaya devam edeceğiz," ifadelerini kullandı.

Ferizli'de 2024-2025 Eğitim Öğretim Yılı Coşkuyla Başladı - Sayfa 6

Okul Müdürü Türk, öğrencilere hitaben yaptığı konuşmada, okulların sadece bilgi değil, aynı zamanda değerler kazandıran kurumlar olduğunu belirterek, "Bugün attığınız her adım, yarının teminatıdır," dedi.

Ferizli'de 2024-2025 Eğitim Öğretim Yılı Coşkuyla Başladı - Sayfa 7

Konuşmaların ardından öğrenciler, öğretmenleri eşliğinde sınıflarına geçerek ilk derslerine başladı. Yeni arkadaşlıklar kuran ve öğretmenleriyle tanışmanın mutluluğunu yaşayan öğrenciler, yeni eğitim yılına umutla başladı. Veliler ise okul bahçesinde bir süre daha kalarak, çocuklarının heyecanını uzaktan paylaştı.