USD 34,10
EUR 38,09
ALTIN 2.875,03
BIST100 9.900
Ferizli'de 15 Temmuz Şehitleri Anıldı - Sayfa 3

Konuşmaların ardından sahne alan öğrenciler, 15 Temmuz temalı şiirler ve gösteriler sundu. Öğrencilerin performansları, salonu dolduran izleyicilere duygusal anlar yaşattı. Özellikle şehitlerimize ithafen okunan şiirler ve sahnelenen tiyatro gösterileri büyük alkış topladı.

Ferizli'de 15 Temmuz Şehitleri Anıldı - Sayfa 4

15 Temmuz şehitlerini anma kapsamında düzenlenen resim, şiir ve kompozisyon yarışmalarında dereceye giren öğrencilere ödülleri takdim edildi. Ödülleri Ferizli Kaymakamı Hasan Balcı ve Belediye Başkan Yardımcısı Naci Kıral bizzat vererek öğrencileri tebrik etti.

Ferizli'de 15 Temmuz Şehitleri Anıldı - Sayfa 5

Kaymakam Balcı, "Gençlerimizin milli ve manevi değerlerine sahip çıkması bizleri gururlandırıyor. Bu anlamlı etkinlikte emeği geçen herkese teşekkür ediyorum," şeklinde konuştu.

Ferizli'de 15 Temmuz Şehitleri Anıldı - Sayfa 6

Belediye Başkan Yardımcısı Naci Kıral da etkinlikle ilgili duygularını paylaştı. Kıral, "Bugün burada sergilenen birlik ve beraberlik, milletimizin geleceği için büyük bir umut kaynağıdır. Gençlerimizin 15 Temmuz ruhunu yaşatması bizleri mutlu ediyor. Programın hazırlanmasında emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ediyorum," dedi.