USD 34,10
EUR 38,09
ALTIN 2.875,03
BIST100 9.900
Ferizli'de 15 Temmuz Şehitleri Anıldı - Sayfa 2

Program, şehitlerimiz anısına bir dakikalık saygı duruşu ve ardından İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı. Duygusal anların yaşandığı açılışın ardından, Rüveyde Güneş Okulu Müdürü Emrah Coşkun günün anlam ve önemini belirten bir konuşma yaptı. Coşkun, "15 Temmuz gecesi milletimizin gösterdiği cesaret ve birlik, tarihimize altın harflerle yazılmıştır. Bu kahramanlığı gelecek nesillere aktarmak en büyük görevimizdir," dedi.

Ferizli'de 15 Temmuz Şehitleri Anıldı - Sayfa 3

Konuşmaların ardından sahne alan öğrenciler, 15 Temmuz temalı şiirler ve gösteriler sundu. Öğrencilerin performansları, salonu dolduran izleyicilere duygusal anlar yaşattı. Özellikle şehitlerimize ithafen okunan şiirler ve sahnelenen tiyatro gösterileri büyük alkış topladı.

Ferizli'de 15 Temmuz Şehitleri Anıldı - Sayfa 4

15 Temmuz şehitlerini anma kapsamında düzenlenen resim, şiir ve kompozisyon yarışmalarında dereceye giren öğrencilere ödülleri takdim edildi. Ödülleri Ferizli Kaymakamı Hasan Balcı ve Belediye Başkan Yardımcısı Naci Kıral bizzat vererek öğrencileri tebrik etti.

Ferizli'de 15 Temmuz Şehitleri Anıldı - Sayfa 5

Kaymakam Balcı, "Gençlerimizin milli ve manevi değerlerine sahip çıkması bizleri gururlandırıyor. Bu anlamlı etkinlikte emeği geçen herkese teşekkür ediyorum," şeklinde konuştu.