USD 33,99
EUR 37,55
ALTIN 2.744,15
BIST100 9.420

Ferizli'de 15 Temmuz Futbol Turnuvası’nda Görkemli Final

Ferizli Belediyesi'nin ev sahipliğinde düzenlenen "15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Futbol Turnuvası" bir ay süren heyecan dolu mücadelelerin ardından 17 Ağustos'ta muhteşem bir kapanış seremonisiyle tamamlandı. 22 Temmuz'da başlayan turnuva, ilçe genelinde büyük ilgi gördü ve futbolseverleri bir araya getirdi.

Ferizli'de 15 Temmuz Futbol Turnuvası’nda Görkemli Final
19 Ağustos 2024 | 09:45
Son Güncelleme:

Şampiyonluk Devlet Mahallesi FK'nın

Final maçında Devlet Mahallesi FK, Değirmencik Soso'yu 3-0 mağlup ederek 2024 yılı şampiyonluğunu elde etti. Devlet Mahallesi Muhtarı Selahattin Gündoğdu'nun liderliğindeki takım, taraftarların coşkulu desteğiyle zafere ulaştı. Üçüncülük maçında ise Esnafgücü, Bakırlıspor'u 6-5 yenerek üçüncülük kupasının sahibi oldu.

Ödüller Sahiplerini Buldu

Kupa seremonisinde dereceye giren takımların yanı sıra bireysel başarılar da ödüllendirildi. Turnuvanın gol kralı, 20 golle Devlet Mahallesi FK'dan Burhan Şahin olurken, en centilmen takım ödülünü Mete Rent Acar kazandı. Kaşkaşspor'dan Osman Kaşkaş, Esnafgücü'nden Tarık Paşalı ve Tatangalar Ferizli'den Muhammet Soylu en centilmen oyuncular seçildi. Kaleciler kategorisinde ise Devlet Mahallesi FK'dan Hakan Cacur ve Bakırlıspor'dan Suat Usta ödüle layık görüldü.

Şampiyonluk kupasını Ferizli Belediye Başkanı Mehmet Ata takdim ederken, diğer ödüller protokol üyeleri tarafından verildi. Organizasyonun başarısında pay sahibi olan komite üyeleri ve hakemler de plaketlerle onurlandırıldı.

Dinamik ve tutkulu bir toplum

Turnuvanın ardından bir değerlendirme yapan Ferizli Belediye Başkanı Mehmet Ata, "15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü anısına düzenlediğimiz bu turnuva, ilçemizde spor ruhunu ve birlik beraberlik duygusunu pekiştirdi. Bir ay boyunca sahada ve tribünlerde gördüğümüz heyecan, Ferizli'nin ne kadar dinamik ve tutkulu bir topluma sahip olduğunu bir kez daha gösterdi. Tüm katılımcılara, sporculara, taraftarlara ve organizasyonda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum’’ ifadelerini kullandı.

Ferizli sporun ve birliğin merkezi

Ata ek olarak, ‘’Bu tür etkinliklerle hem gençlerimize spor yapma imkânı sunuyor, hem de toplumsal bağlarımızı güçlendiriyoruz. Turnuvamızın şampiyonu Devlet Mahallesi FK'yı tebrik ediyorum. Ancak şunu özellikle belirtmek isterim ki, bu organizasyonun esas şampiyonu, kardeşlik duygularıyla birbirine kenetlenmiş, bir arada olmanın değerini bilen Ferizli halkı olmuştur. Önümüzdeki yıllarda da bu geleneği sürdürerek, Ferizli'yi sporun ve birliğin merkezi haline getirmeye devam edeceğiz," şeklinde konuştu.