USD 33,99
EUR 37,83
ALTIN 2.821,03
BIST100 9.577

Ferizli Belediye Başkanı Ata'dan 30 Ağustos Zafer Bayramı Mesajı

Ferizli Belediye Başkanı Mehmet Ata, 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 102. yıl dönü-mü vesilesiyle bir mesaj yayımladı. Başkan Ata, mesajında şu ifadelere yer verdi:

Ferizli Belediye Başkanı Ata'dan 30 Ağustos Zafer Bayramı Mesajı
29 Ağustos 2024 | 11:02
Son Güncelleme:

“Bugün, Milli Mücadelemizin zaferle taçlandığı 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 102. yıldönümünü coşku ve gururla kutluyoruz. Bu şanlı zafer, Türk milletinin bağımsızlık ve özgürlük yolundaki sarsılmaz kararlılığının en büyük kanıtıdır.

102 yıl önce Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün önderliğinde, milletimiz tüm zorluklara rağmen destansı bir mücadele verdi. Bu mücadele, sadece topraklarımızı değil, onurumuzu ve geleceğimizi de kurtardı. 30 Ağustos, bir milletin yeniden doğuşunun simgesidir.

Bugün hepimize düşen görev, bu zaferin anlamını kavramak ve gelecek nesillere aktarmaktır. Ferizli olarak, atalarımızın emaneti olan bu vatanı koruma ve yüceltme sorumluluğumuzun bilincindeyiz. Her birimiz, bu toprakların bize hangi bedeller karşılığında emanet edildiğinin farkındayız.

30 Ağustos ruhu, bize "imkânsız" denileni başarmanın, birlik olduğumuzda neleri aşabileceğimizin en güzel örneğidir. Bugün karşılaştığımız zorlukları aşmak için de aynı ruhla hareket etmeliyiz. Ferizli'mizi ve ülkemizi daha ileri taşımak için var gücümüzle çalışmalıyız.

Bu zafer, dün olduğu gibi bugün de yarın da bizlere güç ve ilham vermeye devam edecektir. Atatürk'ün ilke ve inkılaplarına olan bağlılığımızı bir kez daha vurgularken, gençlerimize ve gelecek nesillere bu zaferin önemini aktarmak için çalışmaya devam edeceğiz.

Bu duygu ve düşüncelerle, başta Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, bu zaferi bize armağan eden tüm kahramanlarımızı, şehitlerimizi ve gazilerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyorum.

Tüm Ferizli halkının ve aziz milletimizin 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlu olsun!”