USD 34,06
EUR 38,07
ALTIN 2.834,58
BIST100 9.976

Fenerbahçe’de yaprak dökümü başladı! Tam 9 yıldız daha gidiyor

Trendyol Süper Lig'de yeni sezona Jose Mourinho yönetiminde başlayan Fenerbahçe, ilk 3 hafta sonunda 7 puan toplayarak maç fazlasıyla zirveye yerleşti. Öte yandan UEFA Şampiyonlar Ligi'ne Lille'e elenerek veda eden sarı-lacivertliler, yoluna Avrupa Ligi'nde devam edecek. Sarı-lacivertli ekipte Ferdi Kadıoğlu'nun rekor satışı sonrasında tam 9 ayrılık daha gerçekleşecekken flaş bir transfer haberi de geldi.

Fenerbahçe’de yaprak dökümü başladı! Tam 9 yıldız daha gidiyor
26 Ağustos 2024 | 16:01
Son Güncelleme:

Yükselen performansı sonrasında İngiltere Premier Lig ekibi Brighton'a transfer olan Ferdi Kadıoğlu, kulüp tarihine geçti. Brighton ile anlaşma sağlayan milli futbolcu, sağlık kontrollerinden geçmek üzere İngiltere'ye gitti. Sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklamada, "Futbolcumuz Ferdi Kadıoğlu, Premier Lig ekiplerinden Brighton ile transfer görüşmelerini ilerletmek ve sağlık kontrolünden geçmek üzere kulübümüz tarafından izinli bir şekilde İngiltere'ye gidecektir." denildi. Öte yandan Fenerbahçe'de Ferdi Kadıoğlu'nun ayrılığı sonrası tam 9 futbolcunun daha gönderilmesi bekleniyor.

Yönetim, teknik direktör Jose Mourinho'nun raporu doğrultusunda kadroda düşünülmeyen 9 futbolcuyu belirledi. İşte o isimler...

RODRIGO BECAO, SAMET AKAYDİN, LUAN PERES, LEVENT MERCANRADE KRUNIC, MIHA ZAJC, RYAN KENT, CENGİZ ÜNDER, EMRE MOR

Ferdi'nin yerine gelecek isim belli oldu

Habertürk'te yer alan habere göre; Fenerbahçe, Ferdi Kadıoğlu'nun yerine gelecek oyuncuyu buldu. Sarı-lacivertliler, Ajax'ın formasını terleten Hollandalı sol bek Owen Wijndal'ı gündemine aldı.

Ferdi’nin yerini Ajax dolduruyor

Transfer piyasasında aktif olmayı hedefleyen Ajax önce oyuncu satışı gerçekleştirmek zorunda. 24 yaşındaki futbolcu da Hollanda ekibinin satış listesinde yer alan isimlerden biri.

Geçen sezonu Belçika ekibi Royal Antwerp'te geçiren Wijndal'la ilgilenen tek kulüp Fenerbahçe değil. Avrupa'dan birçok talibi bulunan 24 yaşındaki sol bek için şimdiye kadar yapılan teklifler ise Ajax'ı tatmin etmedi.

Bu transfer sürecinde, Fenerbahçe'nin Ajax ile pazarlıklarını nasıl yürüteceği ve diğer kulüplerin Wijndal için sunacağı teklifler, oyuncunun geleceğini belirleyecek önemli faktörler arasında yer alıyor.