USD 34,06
EUR 38,05
ALTIN 2.833,33
BIST100 9.976

Fenerbahçe'de Ferdi sonrası 9 ayrılık daha! Mourinho'dan flaş karar!

Süper Lig'de transfer çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe'de flaş gelişmeler yaşanıyor... Kadrosuna birçok yıldızı katan sarı lacivertlilerde ayrılıklar kapıda. Ferdi Kadıoğlu'nun Premier Lig ekibi Brighton'a transfer etmeye hazırlanan Kanarya'da birçok ayrılık daha yaşanacak. Teknik direktör Jose Mourinho, 9 ismin daha biletini kesti. İşte o isimler ve tüm detaylar...

Fenerbahçe'de Ferdi sonrası 9 ayrılık daha! Mourinho'dan flaş karar!
27 Ağustos 2024 | 16:13
Son Güncelleme:

Trendyol Süper Lig'in 3. haftasında Fenerbahçe deplasmanda Çaykur Rizespor ile karşı karşıya geldi. Sarı-lacivertliler, rakibini 5-0 mağlup ederek haftayı 3 puanla kapattı.

Fenerbahçe'ye galibiyeti getiren golleri 15, 60 ve 64. dakikalarda Fred, 53. dakikada Edin Dzeko ve 66. dakikada Husniddin Aliqulov (k.k.) kaydetti. Sarı-lacivertliler bu sonuçla puanını 7'ye çıkararak maç fazlasıyla liderliğe yükseldi. Bu sezonki ilk yenilgisini alan Çaykur Rizespor ise 4 puanda kaldı.

Süper Lig'in 4. haftasında sahasında konuk edeceği Corendon Alanyaspor'u da devirerek galibiyet serisi başlatmayı hedefleyen Fenerbahçe'de Ferdi Kadıoğlu belirsizliği sona erdi.

Sarı-lacivertliler, takımda tutmak istediği milli yıldızın transferi için Premier Lig ekibi Brighton ile anlaşma sağladı. 24 yaşındaki sol bek, geçtiğimiz günlerde İngiltere'ye giderek yeni takımıyla sözleşme imzaladı.

Fenerbahçe'nin bu transferden bonuslar dahil 35 milyon Euro gelir elde edeceği öğrenildi. Ferdi Kadıoğlu'nun Brighton'a transferinden gelecek parayla sol bek, stoper ve orta saha takviyeleri yapmak isteyen sarı-lacivertlilerde yapılacak transferlerle birlikte çok sayıda ayrılık yaşanacak.

Yönetim, teknik direktör Jose Mourinho'nun raporu doğrultusunda kadroda düşünülmeyen 9 futbolcuyu belirledi. İşte o isimler...

RODRIGO BECAO

SAMET AKAYDİN

LUAN PERES

LEVENT MERCAN

RADE KRUNIC

MIHA ZAJC

RYAN KENT

CENGİZ ÜNDER

EMRE MOR