USD 34,10
EUR 38,10
ALTIN 2.881,53
BIST100 9.900

Fenerbahçe - Galatasaray Derbisi Öncesi Son Durum

Süper Lig’in 6. haftasında Fenerbahçe ve Galatasaray kritik bir derbiye çıkıyor. Fenerbahçe, sakat oyuncularına rağmen galibiyet hedeflerken, Galatasaray’da ise Mauro Icardi’nin durumu belirsizliğini koruyor.Fenerbahçe, Süper Lig’in 6. haftasında ezeli rakibi Galatasaray’ı Şükrü Saracoğlu Stadyumu'nda konuk etmeye hazırlanıyor. Derbi, 23 Eylül 2024 Pazar günü saat 20.00’de başlayacak ve karşılaşmayı hakem Atilla Karaoğlan yönetecek. Yardımcılıklarını ise Ceyhun Sesigüzel ve Süleyman Özay yapaca

21 Eylül 2024 | 11:38
Son Güncelleme:
Fenerbahçe - Galatasaray Derbisi Öncesi Son Durum - Sayfa 1

Fenerbahçe, Süper Lig’in 6. haftasında ezeli rakibi Galatasaray’ı Şükrü Saracoğlu Stadyumu'nda konuk etmeye hazırlanıyor. Derbi, 23 Eylül 2024 Pazar günü saat 20.00’de başlayacak ve karşılaşmayı hakem Atilla Karaoğlan yönetecek. Yardımcılıklarını ise Ceyhun Sesigüzel ve Süleyman Özay yapacak.

Fenerbahçe - Galatasaray Derbisi Öncesi Son Durum - Sayfa 2

Geride kalan 5 maçta 4 galibiyet ve 1 beraberlik elde eden Fenerbahçe, 13 puanla 2. sırada yer alıyor. Teknik direktör Jose Mourinho yönetimindeki sarı-lacivertliler, lider Galatasaray’ı yenerek zirveye çıkmayı hedefliyor. 15 puanla lider olan Galatasaray ise ezeli rakibini yenerek puan farkını açmayı planlıyor.

Fenerbahçe - Galatasaray Derbisi Öncesi Son Durum - Sayfa 3

Fenerbahçe’de derbi öncesi tek eksik, sakatlığı devam eden Bright Osayi-Samuel. Savunmanın önemli isimlerinden Alexander Djiku'nun ise sakatlığını atlattığı ve derbide sahada olabileceği belirtiliyor. Ayrıca yeni transfer Filip Kostic de kadroda yer alacak.

Fenerbahçe - Galatasaray Derbisi Öncesi Son Durum - Sayfa 4

Galatasaray’da ise perşembe günü takımla çalışmalara başlayan Mauro Icardi'nin derbide oynayıp oynamayacağı belirsiz. Teknik direktör Okan Buruk, Icardi’nin henüz hazır olmadığını belirtti. Ayrıca Hakim Ziyech’in de sakatlığı devam ediyor ve derbide forma giymesi beklenmiyor.