USD 34,30
EUR 37,02
ALTIN 3.015,42
BIST100 8.908

Fenerbahçe, 6. Kez Gol Yemeden Kazandı

Fenerbahçe, Sipay Bodrum FK'yi 2-0 yenerek Trendyol Süper Lig'deki 9. maçında 6. galibiyetini elde etti. Bu galibiyetle birlikte Fenerbahçe, rakipleri Galatasaray ve Beşiktaş'ın karşılaşacağı haftayı kayıpsız geçti.

Fenerbahçe, 6. Kez Gol Yemeden Kazandı
27 Ekim 2024 | 22:15
Son Güncelleme:

Fenerbahçe, Trendyol Süper Lig’in 10. haftasında Sipay Bodrum FK'yi 2-0 mağlup ederek önemli bir galibiyet daha aldı. Ülker Stadı'nda gerçekleşen karşılaşmada, sarı-lacivertli takımın gollerini Yusuf en-Nesyri ve Edin Dzeko kaydetti. Bu sonuçla Fenerbahçe, puanını 20'ye yükseltirken Sipay Bodrum FK 10 puanda kaldı.

Fenerbahçe, bu sezonki 9. maçında 6. galibiyetini alarak, bu süreçte gol yemeden ilerlemiş oldu. Daha önce Adana Demirspor, Çaykur Rizespor, Corendon Alanyaspor, Kasımpaşa ve Onvo Antalyaspor'a karşı da gol yemeden galip gelmişti.

Yusuf en-Nesyri, bu sezonki ikinci golünü atarak dikkatleri üzerine çekerken, Edin Dzeko ise 2 maç aradan sonra golle buluşarak toplam gol sayısını 6'ya çıkardı. Dzeko, UEFA Şampiyonlar Ligi elemelerinde de 4 gol kaydederek bu sezonki toplam gol sayısını 10’a ulaştırdı.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Jose Mourinho, maçta aynı anda 4 değişiklik yaparak oyunu tazeledi. Oğuz Aydın, doğum gününde sahaya çıkarak 7 maç aradan sonra forma giymiş oldu.