USD 34,29
EUR 37,03
ALTIN 3.029,35
BIST100 8.908
Faizsiz Kredi Fırsatında Rakamlar Yenilendi! - Sayfa 4

FAİZSİZ KREDİ İÇİN ŞUBEYE GİTMEYE GEREK YOK

Sıfır faizli kredi çekmek isteyen vatandaşlara kullanım kolaylığı sağlanıyor. Buna göre bankalar faizsiz kredi kampanyaları için şart koştukları yeni müşteri olma durumunu online olarak dijital uygulamaları üzerinden gerçekleştiriyor. Vatandaşların bankaların müşteri olmak için de krediden yararlanmak için de şubeye gitmesine gerek kalmıyor.

Faizsiz Kredi Fırsatında Rakamlar Yenilendi! - Sayfa 5

FİNDEKS NOTU DETAYI DİKKAT ÇEKİYOR!

Bankalar yeni müşteri çekebilmek adına sundukları sıfır faizli kredi kampanyaları için bazı koşullar sunabiliyor. Buunlardan en dikkat çekeni ise findek notu detayı oluyor. Buna göre bazı bankalar faizsiz kredi kampanyasından yararlandırmak için vatandaşların kredi notuna büyük önem veriyor ve kredi değerlendirmesine buna bağlı gerçekleştiriyor.

Faizsiz Kredi Fırsatında Rakamlar Yenilendi! - Sayfa 6

ENPARA

Yeni müşterilere özel 3 ay vadeli %0 faizli 10 bin TL kredi imkanı sunuyor.

Faizsiz Kredi Fırsatında Rakamlar Yenilendi! - Sayfa 7

ING

ING Bank, yeni ING'lilere özel %0 faizle 6 ay vade ve 15.000 TL'ye kadar kredi imkanı sunuyor. Turuncu Ekstra programına katılıp Banka Kartı'nızdan alışveriş yaparak veya vadesiz hesabınızdan fatura ödeyerek aylık 3.250 puan toplayınca, kredi vadeniz boyunca gerekli puanı topladığınız her ay, 5.000 TL'ye kadar olan kredinizin faizi, nakit iade ile %0 faiz olarak yansır.