USD 34,29
EUR 37,03
ALTIN 3.029,35
BIST100 8.908
Faizsiz Kredi Fırsatında Rakamlar Yenilendi! - Sayfa 3

İHTİYAÇLAR ANINDA CEPTE

Bankalar tarafından sunulan sıfır faizli kredi kampanyaları vatandaşlara yalnızca maliyet avantajı sağlamakla kalmıyor aynı zamanda kullanım kolaylığı sağlıyor. Vatandaşlar faizsiz kredi kampanyaları için bankaların dijital ortamda müşterileri oluyor. 0 faizli kredi için şartları sağlayan vatandaşlar şubelere gitmeye gerek kalmadan dijital ortamda kredi başvurularını gerçekleştirebiliyor ve onaylanan krediler anında hesaplara geçiyor. İhtiyaçlara anında cevap vermesi, şubeye gitmeye gerek kalmaması ve faizsiz kredi imkanı sunmasıyla dolayısıyla sıfır faizli kredi kampanyaları vatandaşlar açısından ön planda yer alıyor.

Faizsiz Kredi Fırsatında Rakamlar Yenilendi! - Sayfa 4

FAİZSİZ KREDİ İÇİN ŞUBEYE GİTMEYE GEREK YOK

Sıfır faizli kredi çekmek isteyen vatandaşlara kullanım kolaylığı sağlanıyor. Buna göre bankalar faizsiz kredi kampanyaları için şart koştukları yeni müşteri olma durumunu online olarak dijital uygulamaları üzerinden gerçekleştiriyor. Vatandaşların bankaların müşteri olmak için de krediden yararlanmak için de şubeye gitmesine gerek kalmıyor.

Faizsiz Kredi Fırsatında Rakamlar Yenilendi! - Sayfa 5

FİNDEKS NOTU DETAYI DİKKAT ÇEKİYOR!

Bankalar yeni müşteri çekebilmek adına sundukları sıfır faizli kredi kampanyaları için bazı koşullar sunabiliyor. Buunlardan en dikkat çekeni ise findek notu detayı oluyor. Buna göre bazı bankalar faizsiz kredi kampanyasından yararlandırmak için vatandaşların kredi notuna büyük önem veriyor ve kredi değerlendirmesine buna bağlı gerçekleştiriyor.

Faizsiz Kredi Fırsatında Rakamlar Yenilendi! - Sayfa 6

ENPARA

Yeni müşterilere özel 3 ay vadeli %0 faizli 10 bin TL kredi imkanı sunuyor.