USD 34,01
EUR 38,01
ALTIN 2.827,22
BIST100 9.976

Estetikleriyle 'Kedi Kadın' olarak anılıyor! Eski hali şoke etti

Alec Wildenstein’la yaptığı evlilik sayesinde sosyetenin aranan yüzlerinden biri haline gelen Jocelyn Wildenstein, aslan ve kaplanlara benzemek için defalarca geçirdiği estetik operasyonlar nedeniyle 'Kedi Kadın' lakabını almıştı. Kızının doğum gününü kutlamak için gençlik yıllarında çekilmiş, estetiksiz halinin fotoğrafını paylaşan Jocelyn, görenleri şoke etti.

Estetikleriyle 'Kedi Kadın' olarak anılıyor! Eski hali şoke etti
29 Ağustos 2024 | 12:39
Son Güncelleme:

İsviçre asıllı sosyetik güzel Jocelyn Wildenstein, 1978-1999 yılları arasında Wildenstein ailesinin varisi Alec Wildenstein’la yaptığı evlilikle magazin dünyasının yakından takip ettiği bir isim haline gelmişti.

Jocelyn'nin sürekli estetik ameliyatlar yaptırarak dış görünüşünü 'büyük kedilere' benzetmeye takıntılı hale getirmesi, iki çocuk sahibi olan ikilinin evliliğini bitirmişti.

BOŞANMA SONRASI REKOR TAZMİNAT

82 yaşındaki sosyetik güzel, boşanmalarının ardından 3.8 milyar dolarlık rekor bir tazminatın yanı sıra, yılda 100 milyon dolar da nafaka almaya başlamıştı.

57 yaşındaki ünlü moda tasarımcısı Lloyd Klein’la nişanlı olan Jocelyn'in eski eşi, 2008'de hayatını kaybetmişti. Bunun üzerine Wildenstein ailesi; 2015'te sosyetik güzele ödenen nafakayı kesmişti.

GENÇLİK HALİNİ PAYLAŞTI

Aslanlara ve kaplanlara benzemek için geçirdiği operasyonlar nedeniyle 'Kedi Kadın' lakabını alan Wildenstein, geçtiğimiz gün Instagram hesabından kızının doğum gününü kutlamak için yaptığı bir paylaşımla gündeme geldi.