USD 34,26
EUR 37,03
ALTIN 3.024,20
BIST100 8.839
Erenler'de hizmete devam - Sayfa 3

ERBİM DEĞER KATIYOR

Başkan Şengül, “En başından beri ERBİM ile amacımız vatandaşımızın işini kolaylaştırmaktı. Hem vatandaşlarımızın işini kolaylaştırıyor, hem de daha çok veri ile sağlıklı şekilde analiz yapabiliyoruz. Başarıyı güncel teknolojiyle yakaladık ve kendimizi güncel tutmaya devam edeceğiz” dedi

Erenler'de hizmete devam - Sayfa 4

‘HIZ KESMEDEN DEVAM’

Başkan Şengül, “2023 yılında geride kalan süreci kapsamında online anket sonuçlarına göre sorunların %79,84’ü kısa zaman içerisinde çözüldü. Erenler’imiz için hız kesmeden çalışmalarımıza devam edeceğiz. Çalışmaların Erenler’imize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.   

Erenler'de hizmete devam - Sayfa 5

Erenler Belediye Başkanı Rahmi Şengül, ilçe genelinde ziyaretlerine devam ediyor. İlçe genelinde devam eden çalışmaları yakından takip eden Başkan Rahmi Şengül, aynı zamanda esnaf, aile, yaşlı ve engelli vatandaşları sürekli olarak hanelerinde ziyaret ediyor.

Erenler'de hizmete devam - Sayfa 6

“GAYRETLE ÇALIŞIYORUZ”

Esnaf ve hane ziyaretlerine önem verdiklerini ifade eden Başkan Şengül, “Erenler İlçemizin her yerine hizmet götürebilmek için tüm gücümüz ve gayretimiz ile çalışmaya devam ediyor. Çalışmalarımızı ilgili daire müdürlerimiz ile sahada yakından takip ederek en iyi şekilde hayata geçmesi için çaba gösteriyoruz” dedi.