USD 34,01
EUR 38,04
ALTIN 2.828,92
BIST100 9.906

Engelsiz Hobi Atölyeleri'nde Kayıtlar Başlıyor

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Sosyal Gelişim Merkezi (SGM) tarafından düzenlenen Engelsiz Hobi Atölyeleri'nin kayıtları 23 Eylül Pazartesi günü başlıyor. 13 farklı branşta eğitim sunan atölyeler, 30 Eylül'de ilk ders zilini çalacak.

18 Eylül 2024 | 12:52
Son Güncelleme:
Engelsiz Hobi Atölyeleri'nde Kayıtlar Başlıyor - Sayfa 1

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı Engelli Hizmetleri Şube Müdürlüğü tarafından düzenlenen Engelsiz Hobi Atölyeleri, yeni dönem için kayıtlarını 23 Eylül Pazartesi günü başlatıyor.

Engelsiz Hobi Atölyeleri'nde Kayıtlar Başlıyor - Sayfa 2

SGM'nin düzenlediği bu atölyelerde, her yıl yüzlerce engelsiz yürek sanatsal, mesleki ve hayata dair çeşitli tecrübeler kazanıyor. Kayıtlar 30 Eylül'e kadar SGM'de yapılacak ve aynı gün atölyelerde ilk dersler başlayacak.

Engelsiz Hobi Atölyeleri'nde Kayıtlar Başlıyor - Sayfa 3

Engelsiz Hobi Atölyeleri, engelsiz bireylerin sosyal çalışmalara katılmaları ve yeteneklerini keşfetmeleri amacıyla düzenleniyor. Bu atölyeler, okuma-yazma, resim, seramik, annelerle ahşap, annelerle dikiş, filografi-hazeran, müzik-koro, drama, halk oyunları, mutfak, takı-tasarım, geri dönüşüm, tarım-ekoloji olmak üzere toplam 13 farklı branşta eğitim verecek. 

Engelsiz Hobi Atölyeleri'nde Kayıtlar Başlıyor - Sayfa 4

Sevgiyle tüm engelleri aşmayı hedefleyen bu atölyeler, aileler ve kursiyerler tarafından büyük ilgiyle takip ediliyor.