USD 34,10
EUR 38,09
ALTIN 2.875,03
BIST100 9.900

En İyi Karakterlerini Öldüren 10 Film Serisi

Bir karakterin izleyiciyi etkilemesini sağlamak kolay bir iş değildir. Sinema, izleyicilerin aşık olduğu kahramanlar ve kötü adamlarla doludur; bu karakterler, izleyicilere daha fazlasını isteme arzusu uyandıran hikayeler sunar.

21 Eylül 2024 | 16:25
Son Güncelleme:
En İyi Karakterlerini Öldüren 10 Film Serisi - Sayfa 1

En başarılı film serileri, dünyalarını dolduran insanlarla başarısını kazanır ve bu karakterler olmadığında devasa bir boşluk bırakır. Ne yazık ki, bazı seriler en iyi karakterlerini öldürmeye karar vererek hayranlarını bu favori karakterlerinin kaybıyla perişan bırakmıştır.

En İyi Karakterlerini Öldüren 10 Film Serisi - Sayfa 2

Bu karakterler, yaratıcıları onları hikayeden çıkarmadan önce birçok kişi tarafından sevilmişti. Bazen bu karar iyi bir hikaye uğruna verilirken, bazen de perde arkasındaki sorunlar yüzünden alınmıştır.

En İyi Karakterlerini Öldüren 10 Film Serisi - Sayfa 3

Her iki durumda da, bu film karakterleri serilerinde büyük bir boşluk bırakmış ve izleyiciler onların sinematik evrenlerden kayboluşuna hâlâ üzülmektedir.

En İyi Karakterlerini Öldüren 10 Film Serisi - Sayfa 4

10. King Kong’un Ölümü İzleyiciyi Depresif Hale Getiriyor

King Kong serisi, devasa maymunun hikayesinin nasıl sona erdiğini izleyiciler gayet iyi bildiği halde birkaç yeniden yapım ve devam filmiyle ayakta kalmayı başarmıştır.