USD 34,23
EUR 37,90
ALTIN 2.913,34
BIST100 9.209
Eczacıbaşı Dynavit yeni sezona 'merhaba' dedi - Sayfa 7

"Eczacıbaşı tarihinde yapılmış en iyi kadrolardan birini yaptık"
Eczacıbaşı'nda dördüncü sezonuna girdiğini hatırlatan Akbaş, "İlk sezon itibarıyla takımın sürekli üzerine koymaya çalıştım. Takımı her sezon güçlendiriyoruz. Kadromuz çok derin. Eczacıbaşı tarihinde yapılmış en iyi kadrolardan birini yaptık. Milli takımdan gelen oyuncularımızda sakatlık ve yorgunluk var. Bizim işimiz de onları tekrar forma sokmak olacak. Kathryn Plummer da bir ameliyat geçirdi. İkinci yarıda yükselişe geçecek bir takım olaca

Eczacıbaşı Dynavit yeni sezona 'merhaba' dedi - Sayfa 8

Tijana Boskovic: "Türkiye'de ligin kalitesi her geçen sene daha da artıyor”
Yeni sezona heyecanlı girdiklerini söyleyen takım kaptanlarından Tijana Boskovic de, "Türkiye'de ligin kalitesi her geçen sene daha da artıyor. Zor bir sezon olacak. Diğer takımlar iyi transferler yaptı ama biz de en iyi oyunumuzla sahada olacağız. Performansımızın üzerine koymak istiyoruz. Yeni transferler de bize yardımcı olacak. Umarım sağlıklı bir sezon geçiririz" değerlendirmesinde bulundu.

Eczacıbaşı Dynavit yeni sezona 'merhaba' dedi - Sayfa 9

"Her zamanki gibi güçlü bir kadroya sahibiz"
Eczacıbaşı'nda 9 sezonunu olacağını anımsatan Boskovic, "Bu sezon benim için çok özel. Her zamanki gibi güçlü bir kadroya sahibiz. İyi oyuncularımız vardı. Yeni oyuncular da takıma dahil oldu ve onların bize yardımcı olacaklarına inanıyorum. Takımdaki atmosfer de çok iyi" açıklamasını yaptı.

Eczacıbaşı Dynavit yeni sezona 'merhaba' dedi - Sayfa 10

Simge Aköz: "Biz her zamanki gibi en yükseği hedefliyoruz"
Yeni sezon açılışında açıklamalarda bulunan tecrübeli voleybolcu Simge Aköz ise, "Biz her zamanki gibi en yükseği hedefliyoruz. En iyi oyunumuzu sahaya yansıtacağız. Talip olduğumuz bütün kupalara talibiz. Taraftarlarımızın desteği çok önemli" dedi.