USD 34,16
EUR 37,89
ALTIN 2.920,48
BIST100 9.351
Eczacıbaşı Dynavit yeni sezona 'merhaba' dedi - Sayfa 3

Sadece sahada kazandığımız şampiyonluklarla değil, binlerce kıza sahada şans vermemizden dolayı gurur duyuyoruz. Genç kızlarımızın hayallerine ulaşmasına yardım etmeye devam edeceğiz. Altyapımızda 2 yıl üst üste şampiyon olan genç kız ve yıldız takımımızı çalıştıran ekibe özellikle teşekkür etmek istiyorum. Altyapılarda her yaş kategorisinde şampiyon olmayı amaçlıyoruz. Türk voleyboluna da kıymetli sporcular yetiştirmek istiyoruz" ifadelerini kullandı.

Eczacıbaşı Dynavit yeni sezona 'merhaba' dedi - Sayfa 4

"Bu sezon maçlarımızı Cebeci Spor Kompleksi'nde oynayacağız"
Ayazağa'da bulunan Eczacıbaşı Spor Salonu'nda son defa bir arada olduklarını aktaran Başkan Eczacıbaşı, "Bu sezon, maçlarımızı Cebeci Spor Kompleksi'nde oynayacağız. Kartal'daki salonumuz için çalışmalar devam ediyor. Salonun 2025-2026 sezonunda hazır olmasını bekliyoruz. Salonumuz, uluslararası standartlarda ve doğa dostu olacak. Bu yüzden de salonu beklemenize değecek" şeklinde konuştu.

Eczacıbaşı Dynavit yeni sezona 'merhaba' dedi - Sayfa 5

"Kadın voleybolu ve Eczacıbaşı'nın açtığı yol, umarım diğer branşlara örnek olur"
Faruk Eczacıbaşı, milli takımın olimpiyatlardaki performansını yeterli bulmadığını da belirterek, "Olimpiyatlarda aldığımız sonuç bence pek başarılı değil. Bu sonucu kabul etmememiz gerekiyor. Altın madalyayı bekliyorduk. Bu konuda katkı veren herkese teşekkür etmek isterim. Dünyanın en iyisi olmayı hedefliyoruz. Bunun da ölçüsü olimpiyatlar. Umarım kadın voleybolu ve Eczacıbaşı'nın açtığı yol, diğer spor branşlarına örnek olur" diye konuştu.

Eczacıbaşı Dynavit yeni sezona 'merhaba' dedi - Sayfa 6

Ferhat Akbaş: "Eczacıbaşı Spor Kulübü olarak her zaman gelişimin ve değişimin öncüsüyüz"
Yeni sezona daha motive girdiklerini dile getiren Başantrenör Ferhat Akbaş, "Eczacıbaşı Spor Kulübü olarak her zaman gelişimin ve değişimin öncüsüyüz. Çok ciddi bir yönetim ve taraftar desteği var. Çok kıymetli bir ekibimiz var. Takımımızın istikrarlı olmasını istiyoruz. Bu yüzden kadromuzun temelini takımda tuttuk. Yönetimimiz çok deneyimli. Bu uzun sezonda en iyi sonuçları getirmek istiyoruz" cümlelerine yer verdi.