USD 34,25
EUR 37,61
ALTIN 2.910,99
BIST100 9.032

Doktor Kız, Sağlık Personeli Babasıyla Aynı Hastanede Göreve Başladı

Manisa'nın Alaşehir Devlet Hastanesinde sağlık personeli olarak görev yapan Şevket Karaman, 6 yıllık tıp eğitimini tamamlayan kızı Şerife Karaman ile aynı hastanede çalışma mutluluğunu yaşıyor. Baba-kız, hastanenin acil servisinde birlikte görev yaparak hayallerini gerçekleştirdiler.

01 Ekim 2024 | 12:01
Son Güncelleme:
Doktor Kız, Sağlık Personeli Babasıyla Aynı Hastanede Göreve Başladı - Sayfa 1

Alaşehir Devlet Hastanesi’nde sağlık personeli olarak görev yapan Şevket Karaman, kızı Şerife Karaman’ın 9 Eylül Üniversitesi Tıp Fakültesi'nden mezun olup aynı hastanede doktor olarak atanmasıyla büyük bir gurur ve mutluluk yaşadı. Şerife Karaman, babasının yanında nöbetlerde çalışmayı ve ona yardım etmeyi hayal ettiğini belirtirken, bu hayalin gerçek olmasından dolayı büyük sevinç duyduklarını ifade etti.

Doktor Kız, Sağlık Personeli Babasıyla Aynı Hastanede Göreve Başladı - Sayfa 2

Baba-Kız Aynı Serviste

Baba Şevket Karaman, kızının Alaşehir Devlet Hastanesi'ne atanmasından gurur duyduğunu belirterek, "Kızımla aynı hastanede çalışmak benim için tarifsiz bir mutluluk. 2011'den beri bu hastanede görev yapıyorum, şimdi kızımla birlikte çalışıyoruz. Duygularım tarif edilemez" dedi.

Doktor Kız, Sağlık Personeli Babasıyla Aynı Hastanede Göreve Başladı - Sayfa 3

Hayal Gerçek Oldu

Doktor Şerife Karaman ise babasıyla aynı hastanede çalışmanın bir hayal olduğunu belirterek, "Tıp fakültesini kazandığımdan bu yana babamın yanına gelerek nöbetlerde bir şeyler öğrenmeye çalışıyordum. Birlikte çalışmak hep hayalimizdi ve bu hayal 6 yılın sonunda gerçek oldu. Çok güzel bir duygu" dedi.

Doktor Kız, Sağlık Personeli Babasıyla Aynı Hastanede Göreve Başladı - Sayfa 4

Baba-kız, aynı hastanede çalışarak bu hayali gerçekleştirdikleri için mutlu olduklarını dile getirdi.